Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
zanimljivo da Eddie ovde ima drugu po jacini titulu a kod suseda je jedan od glavnih CROW2 poklonika
ili ja ovo
ojea.gif
olee.gif
ojea.gif
pogresno tumacim

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
72295581dcd1.gif
nema druge moracu i ja poceti objavljivati liste jer ,mjoje liste koje sam nekim ljudima u povjerenju dao ,se objavljuju na vip sekciji,sad kontam ako oni gledaju sto nemozete i vi svi koji hoce listu nek se jave na pm ,dobice liste ,koje se nigdje ne vrte na netu i nema ih ,i dokaz da vip soba nista nije promijenila sto sam ja od samog pocetka govorio ,ja nisam nista sirio po drugim forumima niti objavljivao ,postovao sam sf ko i uvijek , navalite za liste ,moje liste moj problem ,nicim nekrsim pravila ,nisam clan vip i sto objavim ,moje ,naravno osim zabranjene liste ,i da treba cijeniti neidem po drugim forumima i neobjavljujem javno ipak ostaje ,u nasoj kuci sf forumu da budu dostupne svima ,

6 dosad ,pm je open

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
72295581dcd1.gif
podijeljeno . malo smo dali infuzije ,sf za obicne clanove zbog kojih forum i postoji. tako da se nesikirate,mi oni sve vam je to isto ,samo sto vi sad imate svoje naloge a to je malo drugacije ipak,

Poslednja izmena:
Natrag