Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Sota ti aktivan stalno. Malo ljudi se uključuju.
Iako si protiv da budem vip, koji bio nekad, respekt za angažovanje.@Sota ti aktivan stalno. Malo ljudi se uključuju.
TElegon mi nije kompitabilan
Pozdrav majstore,ja instalirao vavoo ali mi dozvoljava samo 30 minuta gledanja dnevno,u cemu je caka da bi moglo da radi normalno ,ili je jedina opcija da se platiAko neko koristi Fire Stick ili slicno instalirajte sebi Vavoo i imate nase kanale barem meni i vise nego dovoljno ...
Pogledajte prilog 165412Pogledajte prilog 165413Pogledajte prilog 165414Pogledajte prilog 165415Pogledajte prilog 165416Pogledajte prilog 165417Pogledajte prilog 165418Pogledajte prilog 165419Pogledajte prilog 165420Pogledajte prilog 165421
Pozdrav
Kad si ga instalirao dal si upisivao neku adresu mozda? ako nisi mozda je do tog..... Ja sam upisao adresu xxxxx.xx .. to sa xxxxx nije validno.....Pozdrav majstore,ja instalirao vavoo ali mi dozvoljava samo 30 minuta gledanja dnevno,u cemu je caka da bi moglo da radi normalno ,ili je jedina opcija da se plati