Mozda nekog interesuje?
Odlucio sam promjenit provajdera jer sad u DE postoji mogucnost dati postojecem provajderu otkaz svakog mjeseca ako ste izasli iz postojeceg ugovora kojeg ste imali od 2 godine
Internet, Telefon i kablovsla TV sa HD kanalima Paket koji sam do danas imao danas sam dao otkaz i uzeo 100/40 Mbit/s uz gore naveden Paket + Netflix kod Telekom DE
Za iste pare sto sam do sad placao sadasnjem provajderu kod Telekom-a imam i Netflix Acc dok mi je do sad Net bio 120/6 Mbit/s a kod Telekom 100/40 Mbit/s
-------‐------------------------------------------------
Bei einem Anbieterwechsel werden die
Bereitstellungskosten in Höhe von 69,95 Euro (inklusive Mehrtwertsteuer) wieder erstattet. Dafür muss entweder die Leitung und/oder die Rufnummer zu uns portieren.
Ako promijenite pružatelja usluge, bit će nadoknađeni troškovi rezerviranja od 69,95 eura (s PDV-om). Za to nam se mora prenijeti linija i/ili telefonski broj.
To sam uradio
------------------------------------------------------------
Netflix & RTL+ Premium inklusive, Download mit bis zu 100 MBit/s und viele weitere Vorteile. Jetzt MagentaZuhause L mit MagentaTV Netflix bestellen!
www.telekom.de
Uz to Tablet
U Filiale Telekom kad sam nazvao javila se jedna Gospodja bivse Exyu tj. Iz bosne rodom te sam istu pitao koliko korisnika moze istovremeno koristit Netflix Acc
Netflix dal za 2-4 itd.. korisnika na razlicitim lokacijama mogu npr koristiti vasa porodica... prijatelji nebitno u kojoj zemlji zive npr u mom slucaju mogu dati Acc nekom u HR a ja zivim u DE ujedno da dodam koristenje Netflix Acc za 2 korisnika je jeftiniji od onog za 4 korisnika
Ovo za Netflix sam napisao iz razloga jer se polemise dal isti moze neko treci koristiti znaci moze nebitno gdje zivi tako je barem u DE
Dok se ljudi prepucavaju oko lista koje su manje vise bitne u zivotu ja se sa svojom porodicom pripremam za predstojeci Blagdan Bozic ujedno i novu godinu ...
Rucni Rad
Pozdrav