Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
27.10.2019
Poruka
482
pretvorio sam pomocu onog programcica portal i mac u m3U listu, medjutim kad je ubacim u player nece da radi, iako normalno radi u Sf playeru...sta moze biti ? kako resiti ? hvala
Nikako. Ima zaštitu pa ne ne radi u vlc plejeru. Gledaj je u sf vip plejeru ili pokušaj sa drugom.

Učlanjen(a)
16.12.2015
Poruka
476
Ima li neki Program da Kopiram (clonen) FP Windows 7 sa PC na externu USB Platte
aber gratis program

Učlanjen(a)
09.05.2009
Poruka
204
e mene zanima nesto slicno..ajde nije tema al ko zna nek mi pise na pp da ne skrecemo sa teme...
zanima me kad instaliram svezi win sa svim app koje koristim kako da napravim backup da mogu da sve resetujem i restore-ujem kad pocne da mi baguje win ili da me upeca neki trojan.
unapred zahvalan..

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Za te potrebe svojevremeno sam koristio Norton Ghost.
Digneš sistem, instaliraš sve potrebno drajvere i programe i onda sa norton ghost napraviš bekap.

Danas je u modi Acronis True Image

Učlanjen(a)
08.04.2020
Poruka
118
e mene zanima nesto slicno..ajde nije tema al ko zna nek mi pise na pp da ne skrecemo sa teme...
zanima me kad instaliram svezi win sa svim app koje koristim kako da napravim backup da mogu da sve resetujem i restore-ujem kad pocne da mi baguje win ili da me upeca neki trojan.
unapred zahvalan..

Kao sto kaze kolega povise, Norton Ghost, ja ga koristim godinama i radi savrseno.Proguglaj Norton Ghost, skini ga i napravi bootable cd ili usb tako da ako se win skroz srusi i nece da se podigne mozes sa tim cd/usb uvijek vratiti backup koji si stavio na drugu particiju kompa ili ext hdd

Učlanjen(a)
09.05.2009
Poruka
204
nesto nece...jel si ti na win 10? sve mi izbacuje neke greske..

Učlanjen(a)
08.04.2020
Poruka
118
Davno sam napravio boot usb sa norton ghost i ne mogu se sjetiti svega, uglavnom guglaj "kako napraviti bootable norton ghost usb", koliko se sjecam treba neki posebni usb tool da bi formatirao usb

Učlanjen(a)
09.05.2009
Poruka
204
pa sad dal za njim moze...
ja bi bukvalno da napravim klon i onda samo restorujem kad budem hteo svezi Windows...

Natrag