Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam dobio acc od prijatelja i vec duze koristim taj acc...... kao sto rekoh nas 6-toro ga koristimo vec duze vrijeme... napisao sam zato sto sam citao razne komentare da se Netflix ne moze gledat osim onog ko se pretplatio sto naravno ne odgovara istini da je tako onda ni ja tj. mi nebi mogli gledat................. Server kod mene ok nikad nisam imao problem ...........@Sota
koji config koristis za netflix i jesi izvlacio u zadnje vrijeme , meni nešto neće da pogodi , probao sam par puta sa par configa , kako ti server odgovara u zadnje vrijeme , u mene prespor ?
Ako imas nekog dobrog prijatelja koji ima acc Netflix i koji zeli da ga podijeli sa tobom imas mir ............ moje misljenje .........Ma imam ja nekoliko configa , svi rade nego prespori pa nemam živaca čekati toliko da obrne combo ,a netflix nalozi se bas ne nalaze kao nord vpn .... prije sam izvlačio i nije bilo tako sporo, server opterećen šta li u zadnje vrijeme ..,,nemam pojma ...