Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
U vise navrata citao za Netflix .... ne moze 2 korisnika ili vise da ga gledaju...kao prilikom logovanja salju se automatski podatci Netflix-u bla bla... ja tj. Nas 6 gledamo istovremeno sa jednim acc

Screenshot_20200418-195222_Gallery.jpg

Screenshot_20200418-200600_Gallery.jpg

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
01.03.2012
Poruka
124
@Sota

koji config koristis za netflix i jesi izvlacio u zadnje vrijeme , meni nešto neće da pogodi , probao sam par puta sa par configa , kako ti server odgovara u zadnje vrijeme , u mene prespor ?

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
@Sota

koji config koristis za netflix i jesi izvlacio u zadnje vrijeme , meni nešto neće da pogodi , probao sam par puta sa par configa , kako ti server odgovara u zadnje vrijeme , u mene prespor ?
Ja sam dobio acc od prijatelja i vec duze koristim taj acc...... kao sto rekoh nas 6-toro ga koristimo vec duze vrijeme... napisao sam zato sto sam citao razne komentare da se Netflix ne moze gledat osim onog ko se pretplatio sto naravno ne odgovara istini da je tako onda ni ja tj. mi nebi mogli gledat................. Server kod mene ok nikad nisam imao problem ...........

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
01.03.2012
Poruka
124
Ma imam ja nekoliko configa , svi rade nego prespori pa nemam živaca čekati toliko da obrne combo ,a netflix nalozi se bas ne nalaze kao nord vpn .... prije sam izvlačio i nije bilo tako sporo, server opterećen šta li u zadnje vrijeme ..,,nemam pojma ...

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ma imam ja nekoliko configa , svi rade nego prespori pa nemam živaca čekati toliko da obrne combo ,a netflix nalozi se bas ne nalaze kao nord vpn .... prije sam izvlačio i nije bilo tako sporo, server opterećen šta li u zadnje vrijeme ..,,nemam pojma ...
Ako imas nekog dobrog prijatelja koji ima acc Netflix i koji zeli da ga podijeli sa tobom imas mir ............ moje misljenje .........

Pozdrav

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
40244.jpg

Natrag