Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

  • Začetnik teme Torgandwarf
  • Datum pokretanja
Sota

Sota

Moderator
GO4YU

Na platformu GO4YU su dodati sledeći kanali:

ORF1/ ORF2/ ATV HD/
PULS 4/ A1 Exkl./ Kabel 1/
KIKA/ PRO 7/ N24/ SAT 1/
RTL/ RTL 2/ RTL NITRO/
Super RTL/ SERVUS TV/
SPORT 1/ VOX/ SIXX/ ZDF/
TELE5/ ATV2/ 3 Sat HD

Ukoliko ih neko nema na listi potrebno je da na kratko isključi napajanje set-top boxa strujom

Pozdrav
 
giu

giu

Moderator
:D:D:D
Sjeverna Koreja za Novu godinu testirala do sada najveću petardu snage čak 5 piratica

Iz Sjeverne Koreje stigle su nove zabrinjavajuće vijesti o superoružja kojeg razvijaju.

Njihova nacionalna televizija objavila je vijest da je sam veliki vođa u novogodišnjoj noći testirao do sada najmoćniju petardu koju su napravili sjevernokorejski inženjeri. Riječ je o petardi kodnog imena Armagedon za koju se u službenom priopćenju tvrdi da ima snagu čak pet piratica. U priopćenju stoji da je petarda ostavila krater veličine manje šalice za espresso, a da se detonacija čula u cijelom kvartu.

Ove vijesti jako su uznemirile američkog predsjednika Donalda Trumpa koji se odmah obrušio na Sjevernu Koreju putem Twittera koristeći samo najbolje riječi.Trump je poručio da on ima puno veću petardu te da ju je spreman vlastoručno baciti i tako demonstrirati američku premoć.

- Moja petarda je najveća petarda na cijelom svijetu, velika crvena, nabrekla petarda koje se boje na svim stranama svijeta. Kad moja najveća velika petarda eksplodira, ljudi misle da je eksplodirala najveća petarda. Korejski čovjek raketa ima malu petardu, a moja petarda je puno veća pa i velika. Tužno! - napisao je na Twitteru predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

Politički stručnjaci ipak kažu da nema mjesta za zabrinutost jer Trump smije baciti petardu jedino uz nadzor odrasle osobe.
 

Top