- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 2.686
Valjda ne mora - vidiš da kod @Burmann -a nije gold (mada... čini mi se da sam video Cica Macu!)Jel može ovaj dark membership ili baš mora da bude gold?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Valjda ne mora - vidiš da kod @Burmann -a nije gold (mada... čini mi se da sam video Cica Macu!)Jel može ovaj dark membership ili baš mora da bude gold?
Salac vidim da je deo uzickog klana smesten u vip sobi pa reko da pitam kako je tamo,sta ima novo...mislim jel zanimljivo druzenje?elem...sto ne ubaciste i bobana,greota je da se pati covek...Valjda ne mora - vidiš da kod @Burmann -a nije gold (mada... čini mi se da sam video Cica Macu!)
ovo je suncano bronzana a kod nas bronza uvek sija zlatnim sjajemValjda ne mora - vidiš da kod @Burmann -a nije gold (mada... čini mi se da sam video Cica Macu!)
Ne pati se Boban nimalo, čak naprotiv...Salac vidim da je deo uzickog klana smesten u vip sobi pa reko da pitam kako je tamo,sta ima novo...mislim jel zanimljivo druzenje?elem...sto ne ubaciste i bobana,greota je da se pati covek...
Tako sam i mislio...sala mala...Ne pati se Boban nimalo, čak naprotiv...
Eh sto bi sad ta famozna soba dobila .Ajde sada malo vi sivi iz tamo neke sobice...
***Hidden content cannot be quoted.***
Tamo samo neki zatvorenika ima u ova soba nema sta toliko da im se obraca paznja nek sedat tamo dok im rok kazne iztekne.Eh sto bi sad ta famozna soba dobila .
Ideja je bila da se clanovi aktiviraju u internet radio i tv. Nagrada za ulozeni trud je taj pdf .
Znaci svaki clan moze da ima tamo pristup.
Ako toliko smeta ja prvi glasam da se taj pdf zatvori.
***Hidden content cannot be quoted.***