@dsuki1966 nisam te ni spomenuo
Uzeo sam si malo vremena da razjasnimo neke stvari jer dok me nisi prozvao KILER bio sam sve one Dame ovdje na forumu itd....
Ko se kome javljao i zasto prosudite sami
@dsuki1966 tvoje rijeci koje si mi pisao na Pm za koje postoje dokazi sa slikama samo bilo bi ih previse da ih kacim ovdje
Znaci:
Tvoje rijeci pisane meni na Pm
Stvarno gori cijeli se dan zezam oko kbc liste o ovoj se radi
109.206.96.129:1935/live/pinkzabava_1m.stream/playlist.m3u8
Burmannu sam dao lista za cijeli zivot zato i ljepi to i jos nekolicini
juce ovom aleksu79 dao sto balkan tv media
Prijatelju daj mi reci dali si se ti susretao sa Sentry MBA.1.4.1 ili da budem izravan dali radis sa tim programom?
Daj mi ovako iskreno reci znaci sa tim skenerom se dosta moze naci sto ti koristis nisam ga bas proucavao neznam njegove mogucnosti sta sve moze u kojim oblicima naci liste ili kanale
Ok, hvala ti malo sam gledao i zamislio se znas da mi je
lakse reci Sota imas koju viska hehe
prijatelju dali mozda znas gdje naci ovakve servere sto naprijed imaju user i pass
unaprijed ti ljepo zahvaljujem poz,,,damir
http://worldiptv:iptvworld@balkantv.co.uk:8080
daj mi molim te posalji listu bez usera da vidim dali mi se serveri poklapaju
Prijatelju ima li resenje za ovo u ovom formatu vise ne radi
http://www.nasatv.eu/playlist?type=m3u&deviceUser=&devicePass
znas mozda novu adresu od njih unaprijed zahvaljujem poz... Damir
e,hvala za listu moram nesto upecati da i ja tebi posaljem onako
da stavis u vetrinu hehe, ne zezam se upecat cu ja nesto ovih dana
uporan sam ja
Stvarno si me iznenadio sa listom hvala ti puno od srca
Nisam ti mogo doci do pm pa ti saljem preko ovog daj mi reci dali imas mozda za balkantvmedia nove servere ovi mi pola ne rade
a za
@international si rekao da TI njemu saljes liste to po meni izgleda TI si Sef a inter tvoja marioneta ......
@dsuki1966
Nisi imao ni URL Helper dok ti ja nisam poslao
Sto se tice slika od
@international samo cu reci ovo
Pa kaze
meni si pisao jedno a sam si bio u toj Konverzaciji itd....
Kome ja saljem i sta ne hvalim sa javno na forumu i nije mi potrebno da me neko oslovljava sa Kralj .. Car i slicnim
toliko o listama
Ne sjedim za comp 24h dnevno ali bude i dana kad sjednem i malo nesta skeniram e sad ... u pitanju je samo jedan Server
pokrenuo sam skener 10 puta sa razlicitim kombinacijama sad sami prosudite koliko je lista iskenirano?
Nije meni potrebno da se nikome pravdam samo odgovaram na prozivke moje malenkosti i dodajem vasi pajtasi su isto dobijali liste od Sote sve stoji zapisano a od vas nisam dobio ni jednu jedinu i ne patim jer mi nije potrebno al bas nije samo sto bi bilo ljepo u ono neko vrijeme da ste se barem 1% oduzili al ok
Kako god vas ljudi ovdje gotive postujem nemam problem ali prestanite vise sa prozivanjem i kad vam covjek dostavi kontra od onog sto VI tvrdite imate problem
U ona neka vremena dok je postojao Fiber Player itd.... dok nisam ovdje spomenuo na forumu nije bilo ni F od Fiber Player tako isto o Nettv plus i IPD1 player
Pricajte svojim jezikom i vjerujte svojim ocima toliko od mene i sa ovim zavrsavam diskusiju sa doticnima
Toliko o njima ako tamo obrisu
Pozdrav