- Učlanjen(a)
- 13.08.2009
- Poruka
- 1.515
Mozda se ovo nekom nece dopasti,ali imao sam potrebu da to napisem.Naime ovaj nas Forum je nesumnjivo najbolji na ovim prostorima zbog svega sto nudi svojim clanovima,a posebna vrednost su veoma kvalitetni i strucni ljudi koji su svojim radom(mislim na razne skripte,aplikacije i ostalo)pomogli mnogima i omogucili im da mogu mnogo toga da gledaju.Ali,od kad postoji onaj skriveni deo ili VIP,mnoge stvari su izgubile smisla.Sada se mogu naci samo liste koje traju nekoliko sati ili dana i kojih ima na svim mogucim Forumima.Po meni ovo je postao Forum samo za odabrane,a to nije dobro jer se spustio na nivo ostalih Foruma.Pa i do sad su ljudi birali kome ce dati neke stvarno kvalitetne liste i ne vidim svrhu svega ovoga,ali ako ljudi iz Stafa misle da je ovako dobro onda u redu,tu se nista ne moze.Da napomenem,ovo nisam napisao zbog sebe jer ja imam sta da gledam i sa satelita,a i sa listi kojih imam zahvaljujucu mom velikom prijatelju(on ce se prepoznati) koga ovom prilikom pozdravljam,vec zbog osecanja da je SF podeljen na dobre i manje dobre clanove.Pozdrav svim koleginicam i kolegama.
Ne mogu da se slozim sa tobom,recimo da pocnemo da objavljujemo liste u javnom delu foruma dali stvarno mislis da bi te liste trajale duze od jednog dana,sigurno da ne bi trajale ni duze od par sati,a siguran sam da je svako ko je potrazio neku listu nekome iz vip dela da je taj listu i dobio,i jedino na ovaj nacin dobre liste i traju,isto tako ima clanova koji nisu u vip delu a imaju liste i kanale koje ni mi nemamo,pogledaj dnevna doza album baje i videces da je tako.Veliki pozdrav svim clanovima Serbianforuma