Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
Mozda se ovo nekom nece dopasti,ali imao sam potrebu da to napisem.Naime ovaj nas Forum je nesumnjivo najbolji na ovim prostorima zbog svega sto nudi svojim clanovima,a posebna vrednost su veoma kvalitetni i strucni ljudi koji su svojim radom(mislim na razne skripte,aplikacije i ostalo)pomogli mnogima i omogucili im da mogu mnogo toga da gledaju.Ali,od kad postoji onaj skriveni deo ili VIP,mnoge stvari su izgubile smisla.Sada se mogu naci samo liste koje traju nekoliko sati ili dana i kojih ima na svim mogucim Forumima.Po meni ovo je postao Forum samo za odabrane,a to nije dobro jer se spustio na nivo ostalih Foruma.Pa i do sad su ljudi birali kome ce dati neke stvarno kvalitetne liste i ne vidim svrhu svega ovoga,ali ako ljudi iz Stafa misle da je ovako dobro onda u redu,tu se nista ne moze.Da napomenem,ovo nisam napisao zbog sebe jer ja imam sta da gledam i sa satelita,a i sa listi kojih imam zahvaljujucu mom velikom prijatelju(on ce se prepoznati) koga ovom prilikom pozdravljam,vec zbog osecanja da je SF podeljen na dobre i manje dobre clanove.Pozdrav svim koleginicam i kolegama.

Ne mogu da se slozim sa tobom,recimo da pocnemo da objavljujemo liste u javnom delu foruma dali stvarno mislis da bi te liste trajale duze od jednog dana,sigurno da ne bi trajale ni duze od par sati,a siguran sam da je svako ko je potrazio neku listu nekome iz vip dela da je taj listu i dobio,i jedino na ovaj nacin dobre liste i traju,isto tako ima clanova koji nisu u vip delu a imaju liste i kanale koje ni mi nemamo,pogledaj dnevna doza album baje i videces da je tako.Veliki pozdrav svim clanovima Serbianforuma
sf.gif

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
To za liste su svi u pravu. Svaka lista koja se javno objavi prestaje da radi u roku od 24h. Ali msm da je Burman malo u pravu. Nekako mi je forum postao monoton, kao da ste se otudjili od ostalog dela foruma. Nekako ste se previse iskljucili. Jednostavno je ranije bilo vise i zabave druzenja (da i listi, one su nebitne) a sada toga vise nema.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Ne mogu da se slozim sa tobom,recimo da pocnemo da objavljujemo liste u javnom delu foruma dali stvarno mislis da bi te liste trajale duze od jednog dana,sigurno da ne bi trajale ni duze od par sati,a siguran sam da je svako ko je potrazio neku listu nekome iz vip dela da je taj listu i dobio,i jedino na ovaj nacin dobre liste i traju,isto tako ima clanova koji nisu u vip delu a imaju liste i kanale koje ni mi nemamo,pogledaj dnevna doza album baje i videces da je tako.Veliki pozdrav svim clanovima Serbianforuma
Pogledajte prilog 95662
Ti mene nisi ocigledno dobro razumeo.Slazem se ja sa tobom da ni jedna lista koja se javno objavi nije trajala.Ja sam samo hteo svojim postom da kazem da nije bilo potrebe da se ta VIP grupa oformi jer kao sto sam napisao i bez nje su ljudi od poverenja davali ili razmenjivali liste,i sve je funkcionisalo kao i dosad .Ovako se cela jedna grupa ljudi na neki nacin stavlja u isti kos,to jest deo clanova kojima i ja priopadam koji nikad nije zloupotrebio necije poverenje kada bi dobio neku dobru listu sa onim drugima koji su dobijene liste stavljali na druge Forume.A podele ma kakve bile nikad nisu nista dobro donele.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Leto je, sezona godišnjih odmora. Ljudi su manje aktivni na forumu. Verujte mi na reč, ali ni u VIP delu se danima ne objavljuje nešta značajno.
Verujem da će od septembra biti druga priča.

Poslato sa Huawei P8 lite pomoću Tapatoka

Bas to sam i ja hteo da napisem. Generalno na forumu je mnogo manja aktivnost. Lepo je vreme, ne sede ljudi uz kompjuter po ceo dan...

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
1QRPRGJ.gif

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Ko je taj sto stavlja muziku u pozadini u temi Dnevna doza? Ubicu ga :D :D