Ja se kladim vec tri godine preko interneta, od pocetka mi je bila bet at home najbolja online kladionica, ali u zadnje pola godine sam promenio misljenje i sada se iskljucivo kladim u bet365.com, englesnka kladionica. U ponudi imaju skoro sve sto mozete da zamislite, fudbal, kosarka, tenis, hokej, odbojka, pikado, ragbi, bejzbol, snooker, nba, kao i skoro sve lige sveta sto se kosarke tice, zatim tu su carling, boks, lotto, Formula 1, Moto GP Sampionat, Trke konja, skvos, kriket, pelota, rukomet... i jos mnogo toga zanimljivog, predsednicki izbori, kampanje, dodele oskara....
Ja nisam nikad bio pristalica toga tako da zaobilazim ovu temu brate ljepse je kad ti skoknes do kladione i uplatis sta ti volja i koliko ti volja!
Mislim da nisi u pravu brate, ali naravno svako ima svoje misljenje. Zar nije bolje od kuce da se kladis, sam sebi kucas tikete, tako da neces moci da kazes, glupava radnica ili radnik mi ukucao to i to a ja sam hteo ovo ili ono, zar ces i dalje da se dimis u kladionici? Ljudi imaju razne predrasude kada je online kladjenje u pitanju, ne poznaju dovoljno tu oblast pa su samim tim i protiv toga... 0-24 kladjenje, nema uslova, nema cuvene recenice, cekaj da nazovem gazdu da vidim da li mogu da ti kucam tiket za 100+ eura, ne znam ja sam prezadovoljan internet kladjenjem, ni jedna domaca ne moze da se poredi sa internet kladionicom i onom najmanje poznatom da ne pricam o ovim vecim tipa william hill, bet 365, bet at home, sportingbet, 888...
Rajfajzen kartica( Visa Virtuon) provereno radi, nisam imao do sada problema , inace naloge imam u gore pomenutim kladionicama, uplatis na svoj racun u banci , dodjes kuci, prebacis pare na racun u tu neku kladzu za koju se odlucis i to je to. Danas se pare uzimaju na gemovima (Tenis)...uzivo mec...toliko od mene...