Šta je novo?

Internet explorer 9

  • Začetnik teme crysis
  • Datum pokretanja
crysis

crysis

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Dostupni i na bh. jezicima
Internet explorer 9 od sada na 93, a Office 2010 na 94 jezikaOsam mjeseci nakon lansiranja svog najnovijeg web preglednika Internet Explorera 9, Microsoft objavljuje raspoloživost na dodatnih 53 jezika, što ovaj preglednik čini dostupnim na ukupno 93 svjetska jezika.Također, godinu nakon lansiranja Office 2010, ovaj Microsoftov proizvod je dostupan na ukupno 94 svjetska jezika, saopćeno je iz Microsofta BiH.

Kada je u pitanju tržište Bosne i Hercegovine, ovi proizvodi su sada dostupni na svim službenim jezicima i pismima u BiH.

IE9 pretraživač, osim što omogućava brzo, povjerljivo i interoperabilno iskustvo pretraživanja i koristi sve prednosti operativnog sistema Windows 7, kako bi fokus bio veći na web stranice i aplikacije koje ljude najviše interesuju, sada predstavlja i pretraživač koji je u odnosu na ostale dostupan na najvećem broju jezika.

"Office 2010 i Internet Explorer 9 su jedni od naših najzastupljenijih proizvoda na svijetu koji imaju za cilj stvaranje boljeg korisničkog iskustva i povećanje produktivnosti kako privatnih, tako i poslovnih korisnika,“ kaže direktorica Microsoft-a BiH Lejla Zukić-Krivdić.

"Čineći ove proizvode dostupnim na službenim jezicima i pismima BiH, Microsoft se još više približava lokalnim korisnicima i još jednom potvrđuje da su nam svi korisnici, bez obzira na veličinu tržišta podjednako bitni“, dodala je.
 
B

borisgut

Član
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poruka
65
dzaba sve kad ne moze na XP!!!
 
Top