Internet download manager?

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
359
Sinoc primetim da na youtube - u kada pokrenem klip ne izbacuje ono prozorce za download.
Apdejtujem IDM i vidim na fejsu izbacuje to prozorce ali na youtube - u i dalje ne.
Da li je to nesto do youtube - a ili?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.424
Sinoc primetim da na youtube - u kada pokrenem klip ne izbacuje ono prozorce za download.
Apdejtujem IDM i vidim na fejsu izbacuje to prozorce ali na youtube - u i dalje ne.
Da li je to nesto do youtube - a ili?
Na Mozili radi kako treba,ali na Chromu,kada se apdejtuje u najnoviju verziju nece.Pa mora Chrome da se deinstalira i instalira starija verzija.Inace kada se apdejtuje IDM,mora ponovo da se registruje da bi radio,a to je Crack verzija.

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
359
Za firefoxa pricam,nije htelo sa starom verzijom pa sam apdejtovao firefox i IDM - a i ponovo ga registrovao.
Na fejsu mi izbacuje to prozorce ali na youtubeu ne.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.234
Za firefoxa pricam,nije htelo sa starom verzijom pa sam apdejtovao firefox i IDM - a i ponovo ga registrovao.
Na fejsu mi izbacuje to prozorce ali na youtubeu ne.
Nemoj da azuriras program nego ga deinstaliraj, restart komp i ponovo instaliraj. Ne treba ti nikakav crack, patch. Sve je to vec odrađeno.

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Screenshot 2025-03-25 224120.png

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
359
Sada drugi problem nece da skida sa youtuba.
Izbaci mi ovaj prozor.
Sa fejsbuka skida normalno samo sa youtuba nece.

Prilozi

• idm.jpg
    idm.jpg
    20,5 KB · Pregleda: 4
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.424
Ma mora da se apdejtuje IDM na najnoviju verziju,a da se registruje Crackom od 6.42 verzije.Ja cuvam tu staru verziju,radi toga i radi sve kako treba.Znaci apdejtuje se IDM i creckuje se sa creckom od IDM-a 6.42.Inace meni je Win.7 u pitanju,ali radi i na Win. 10,ali treba da se iskljuci antivirus,dok se krekuje IDM i onda restart.Posle restarta sve bude kako treba.

Natrag