Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Momci potrebna mi je hitna pomoc! Kako god udjem u Internent pocinju da mi se otvaraju drugi programi u smislu "Vas kompjuter je slab uzmite nasu pomoc", "u vas jeste virus"... Ja sam ocistio Firefox Cronic ali ne pomaze. Sta da radim, u drugom komp. nemam tih problema, samo ovde. Kako da ih blokiram ili obrisem ili...? Sta da radim, kao da su negde memorisani i cim udjem u internent odmah mi se otvaraju novi prozori sa tim glupostima ili mi blinkaju na svakoj stranici gde god idem, a u drugom komp. nemam tih problema!
Sta da radim i kako da resim ovu problemu? Pomagajte ili cu poluditi! Ako ima veze neke imam Windows 7 Nemacki!
Unapred zahvalan Berlinac!:assassin:
 
Član
Učlanjen(a)
07.10.2010
Poruka
45
Takve stvari se javljaju skoro svim korisnicima NET-a. To što si naveo kao eventualni problem, ustvari i nije neki problem. Jednostavno zaobidješ te prozore i otkažeš ih. OS nema veze sa tim, takve stvari se javaljaju na svim verzijama XP-a.
Predlazem da instaliraš Google Chrome, ali uz predhodnu deinstalaciju Firefoxe.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Slusajte imam dva komp. i prikljuceni su na isti inter., jedan je uredu ali drugi izlaze samo ti prozori, po dva tri prozora se otvore u jednom trenutku. Kako i sta da radim? Ja znam sta je normalno ali ovo je stvarno nenormalno!
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
Instaliraj MBAM (Malwarebytes anti malware) i/ili SD (Spybot - Search & Destroy), apdejtuj i pusti da odrade full scan. Moguće je da će tražiti restart pa je možda najbolje da odmah skeniraš iz safe mod-a. Kad to obaviš, kod SD imaš i mogućnost imunizacije što će ti pomoći da ti se takve, u principu bezopasne, ali dosadne napasti više ne naseljavaju. Pomenute programe imaš i ovde na forumu, ukucaj nazive u search pa skini, verzija nije bitna ionako ćeš ih apdejtovati.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Momci sta da vam kazem vi ste geniji! Sa vama mi nema zime!
HVALA VAM MNOGO!!!!!!:buba_lcd:
 
Natrag
Top