Install Rite problem

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Pokušavam da napravim tihu instalaciju programa ali install rite nikako da završi. Ubacim fajl od 5-6 mb i treba mu cijela vječnost. Ne znam da li je problem u programu ili u samoj konfiguraciji. Ima li netko neko rješenje?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Probaj skini program na drugom sajtu,pa vidi kako se ponasa.Moguce je da ti taj nije u redu.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Pustio sam ga da radi duže, nikako da završi. Fajl od 5 mb ne može da pretvori u tihu instalaciju ni za sat vremena.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Pustio sam ga da radi duže, nikako da završi. Fajl od 5 mb ne može da pretvori u tihu instalaciju ni za sat vremena.
Jasno je to,ali ako trazi neki fajl,a ne moze ga naci ni u sistemu ni online,onda predpostavljam da je taj program krnjav.Jesi li probao skoro nesto drugo da instaliras.Kako se ponasa komp?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Da nesto nije u redu sa programom,moralo bi da izbaci neko obavestenje ,eror ili da fali neki dll fajl.Da nije program od 64 bit-a,a tvoj OS 32 bit-a i obrnuto.Probaj skini program,ali napisi za koliko bit-a kao i tvoj OS

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
231
6.JPG 1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG

iskljuci opciju da ne skenira particiju D vec samo C.verovatno iz tog razloga jer dugo mu treba da prelista C i D,a pogotovo ako imas i trecu particiju.ili reci koji program pa cu ti ja napraviti tihu instalaciju poslati ti link.
evo u slikama valjda ces se snaci ovo sam na brzaka napravio...
edit: prva slika je trebala pod br.6 ja sam je greskom ubacio pod br.1

Poslednja izmena:
Natrag