Instalacija problem

Član
Učlanjen(a)
29.06.2011
Poruka
20
znaci kad imam onu opciju enter, repair ili exit ja kad odem na enter tj da nastavi pise mi da nije moguce i da idem na exit i samo exit tj F3 opciju imam, isto se desava i kad idem na repair...windows xp pokusavam da instaliram na lap top... :p pomoc pls...da li je nekom izbacivalo to...

Član
Učlanjen(a)
29.06.2011
Poruka
20
mislim da je problem do repair, ono kad sam trebao da pritisnem bilo koji key kada sam pritisnuo 1 pa enter to je za repair ma da sam i r pritisnuo, moguce da je to, e sad kako ja to da vratim tj da mi ne izlazi nesto oko repair posto mi izlazi kad pritisnem bilo koje slovo ili enter...

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
znaci kad imam onu opciju enter, repair ili exit ja kad odem na enter tj da nastavi pise mi da nije moguce i da idem na exit i samo exit tj F3 opciju imam, isto se desava i kad idem na repair...windows xp pokusavam da instaliram na lap top... :p pomoc pls...da li je nekom izbacivalo to...

Jednostavno udji u Bios i iskljuci SATA controller (AHCI) i zavrsi instalaciju, kada zavrsis instal XP-a, nadji driver-e za doticni lap-top , instaliraj ih (kao i SATA driver) i ponovo idi u BIOS i ukljuci ih kako bi ti sistem brze radio, dakle najverovatnije je da ti je noviji PC pa trazi SATA koje XP nema ili instaliraj Win 7 x64 ili x86

Natrag