Potrebna mi je pomoc u vezi instalacije jezika koji nedostaju u setingu android mobitela.Verzija androida na mom mobitelu je kitkat 4.4.2.Kako ubaciti u meni jezike iz naseg regiona.Na internetu sam nasao da se moze sa programom MoreLocale 2.Ja sam ga skinuo, instalirao, ali ne mogu nikako da odradim promjenu jezika.Izbacuje mi da mi je dozvola odbijena a u nastavku obavjestenja navedeno:
Promijeniti konfiguracisku dozvolu ako ste u mogućnosti koristiti razvojnim alatima, možete ručno dodijeliti dozvole od strane 'PM' komande. Ako imate superuse povlasticu na svom uređaju, MoreLocale 2 bi mogao automatski dobiti dozvolu.
Koristite SuperUser privilegiju
Pokazati kako koristiti "Privatna" naredba
Ugradio sam aplikaciju "SuperUser" i opet bezuspjesna instalacija
Mozda navedeni softver nije predvidjen za verziju androida kitkat 4.4.2.Ako jeste kako proci blokadu za ugradnju odredjenog jezika.Molio bi ako mi moze neko dati precizno upustvo MoreLocale 2 ili navesti neki drugi softver za jezike.
Hvala na odgovoru
Promijeniti konfiguracisku dozvolu ako ste u mogućnosti koristiti razvojnim alatima, možete ručno dodijeliti dozvole od strane 'PM' komande. Ako imate superuse povlasticu na svom uređaju, MoreLocale 2 bi mogao automatski dobiti dozvolu.
Koristite SuperUser privilegiju
Pokazati kako koristiti "Privatna" naredba
Ugradio sam aplikaciju "SuperUser" i opet bezuspjesna instalacija
Mozda navedeni softver nije predvidjen za verziju androida kitkat 4.4.2.Ako jeste kako proci blokadu za ugradnju odredjenog jezika.Molio bi ako mi moze neko dati precizno upustvo MoreLocale 2 ili navesti neki drugi softver za jezike.
Hvala na odgovoru
Poslednja izmena od urednika: