Indigo ljubavne veze: Energična razmjena koja dolazi kroz visoku razinu umjetnosti svjesne ljubavi

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Indigo ljubavne veze: Energična razmjena koja dolazi kroz visoku razinu umjetnosti svjesne ljubavi

1dd2ee.jpg


Jeste li se u zadnje vrijeme osjećali usamljeno i prazno do boli, na rubu suza ili apatije? Jesu li vam se vratili neki stari strahovi koji vas proganjaju do točke opsesije? Jeste li imali loše snove koji su vas vraćali u “stare romanse ili odnose” i “stvari” za koje ste mislili da ste riješili?

Osjećate li da ako nemate “kvalitetan odnos” u svom životu – kao da ste i mrtvi, jer zbog praznine u sebi osjećate se mrtvi iznutra?

Uhvatite li se kako stojite ispred otvorenog hladnjaka u potrazi za nečim što “izgleda dobro”, ali ništa što pojedete vas ne usreći?

To su simptomi koje imaju mnoge Indigo osobe prve generacije i čini se da su se u zadnje vrijeme pojačali.

Ovaj osjećaj tuge i očaja iz razloga što niste pronašli srodnu dušu, gotovo je izvan kontrole, ali morate znati da se i drugi tako osjećaju, ne samo vi!

Statistički, većina Indigo osoba prve generacije trenutno su “samci”. Od onih koji su u braku ili u vezi, samo manji postotak je u sretnoj i stabilnoj vezi.

Ostali su u često lošim odnosima s osobama koje njihov život pretvaraju u pakao i oni žele da su sami i slobodni! To ne bi trebalo biti tako.

Indigo osobe su “spojene drugačije” i vrlo je važno za vas da shvatite kako istinski sretan i ispunjavajući intiman odnos može biti ostvaren jedino ako ste s drugom Indigo osobom koja je s vama na istoj „valnoj duljini“. Ukoliko to nije tako, ukoliko ste u vezi sa “zemaljskom osobom” ili ste s nekim samo da ne bi bili sami, to može biti destruktivno za obje strane.

Prije svega, nećete dobiti ono što vam je potrebno iz takve interakcije i vjerojatno ćete biti nesretni dobitnik loše energije tijekom intimnosti kroz proces koji se događa kada osoba na vas svjesno ili nesvjesno prenosi svoje psihičke krhotine/otrove /strahove.

To može potrajati satima, danima, tjednima ili čak mjesecima i godinama, pogotovo ako nemate pojma što se događa i kako to popraviti. Ono što Indigo osobe zapravo traže je uzajamno poštovanje i energična razmjena koja dolazi kroz visoku razinu umjetnosti svjesne ljubavi.

Kroz takav odnos vi i vaš partner možete doći do povišenog stanja svijesti/svjesnosti i istinski se upoznati. Takva ljubav je istinski most do više svijesti.

Ukoliko nikada ne spoznate Boga/Boginju u svom srcu, uvijek ćete izvan sebe tražiti “Boga”.

Indigo osobe prve generacije dugo tragaju za “srodnom dušom”, za osobom koju će voljeti i vjerovati joj, s kojom će istražiti “Boga/Božicu” unutar sebe i s kojom će postati samospoznati.

Magija se dogodi kada dvije osobe postanu jedno – jedno srce, jedna duša.

Ako je vaša “srodna duša” došla u vaš život, ovaj svijet bi mogao postati drugačiji! Želimo promijeniti društvenu strukturu i donijeti ravnotežu, mir i životnu silu natrag na zemlju, želimo da pravda opet vlada.

Istražujte, meditirajte, povežite se s drugim Indigo osobama i ne dopustite da vas loše energije pojedu, bez obzira od koga ili čega one dolaze.

Izuzetno je važno da provodite vrijeme sami kako bi se očistili koliko možete, ako ste bili uznemireni (koji Indigo to nije?!). Sigurno želite biti u najboljem fizičkom, emocionalnom, duhovnom i psihičkom stanju kada se vaša srodna duša pojavi u vašem životu. Ne bi bio dobar početak druženja/partnerstva kada bi odmah vašoj voljenoj osobi iskrcali svoje negativnosti.

Neka svi iskuse blagoslov pronalaska ljubavi i kozmičkog romantičnog odnosa kojeg svi zaslužujemo.

Izvor: In5d
(Atma.hr)
 
Natrag
Top