IncrediMail-problem

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
8
Molim Vas za pomoć . Do pre par dana imala sam instaliran incredimail koji je dobro funkcionisa, a onda mi je instaliran incredimail 2. Ne mogu da primam niti da šaljem postu. Dobijam poruku “Incoming server mail.gmail.com cannot be found „i „Outgoing server mail.gmail.com cannot be found“. Preko opcije tools ne mogu da izvršim izmene. Kada unesem username i pasword dobijam upozorenje da nije dobra. Hvala unapred.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Šta se zajebavaš s raznim glupostima? Jednostavno odi na gmail...

Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Deinstaliraj incredimail 2 i u zavisnosti koji operativni sistem koristis xp,vista ili windows 7 koristi izvorni program za primanje poste kao sto je outlok expres i Windows live posta. A ako ti je i to suvise komplikovano skni odavde
[h=3]Thunderbird Thunderbird - Software made to make email easier instaliraj i upisi mail i lozinku i cepaj. posle mozes da uvozis kontakte videcs lako je.[/h]

Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Podeli snama kako je to uradjeno,nemoj da ovaj strucni tim ostane uskracen odgovora.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
8
Incredimail2 mi odlično radi, ali imam problem sa fontom.Probao sam da podesim, ali ne ide. Ako recimo napišem kako si? On reč si već sa ukucanim upitnikom promeni u is? ili ako napišem Hoću da putujem, on reč (da) promeni u velika slova(DA)? Jel još neko ima takvih problema? Vidim da je u podešavanjima interface language opcija samo Engleski, jel treba da se skine srpski? Ili je nešto drugo u pitanju? Ako stavim na ćirilični font, onda radi normalno.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Ja koristim Winows Live Essentials.Spojen sam sa svime sto mi treba.Posta,bloging,mesenger,itd.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
8
I ja sam koristio WLE,ali koliko znam,on se registruje preko hotmail.To nije problem,jer mi je adresa i bila preko hotmail,medjutim,napravio sam još dva naloga,telekom i gmail.Onda mi se navodno inficirao hotmail nalog,pa su mi radila ostala dva.Šta je mene nerviralo kada ga pokrenem,stalno je izbacivao prozor da se konektujem preko naloga hotmail,a ja nisam više hteo još jedan novi nalog na hotmail.zato sam taj program i obrisao.

Natrag