Imam ozbiljan problem sa pustanjem filmovima

Član
Učlanjen(a)
11.02.2011
Poruka
1
pre nekoliko nedelja sve je funkcionisalo kako treba mislim kad sam zadnji put gledao film i onda danas sam skinuo novi film posutio sam ga i cuo sam samo zvuk i titl se prikazivao ali slika je bila samo crna mislio sam da je to laznjak pa sam pokusao da pustim drugi film koji je radio i imao sta da vidim ista stvar pustio sam i treci i opet isto promenio sam player isto iznevrirao sam se i instalirao nove codex ma jok nece pa nece bio bih zahvalan ako neko ima neko resenje slika izgleda ovako na ovom linku

iqzqdy.png

nadam se da ce neko ubrzo odgovoriti sa resenjem i unapred se izvinjavam ako sam pogresio mesto gde sam postavio temu jer nemam pojma gde da je postavim a stvar je hitna

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Jesi li probao i sa nekim drugim plejerom - osim sa tim što ga koristiš?
Pokušaj sa wmp ili wmp classic, ili VLC plejerom, pa vidi šta se dešava.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2009
Poruka
2
pre nekoliko nedelja sve je funkcionisalo kako treba mislim kad sam zadnji put gledao film i onda danas sam skinuo novi film posutio sam ga i cuo sam samo zvuk i titl se prikazivao ali slika je bila samo crna mislio sam da je to laznjak pa sam pokusao da pustim drugi film koji je radio i imao sta da vidim ista stvar pustio sam i treci i opet isto promenio sam player isto iznevrirao sam se i instalirao nove codex ma jok nece pa nece bio bih zahvalan ako neko ima neko resenje slika izgleda ovako na ovom linku

iqzqdy.png

nadam se da ce neko ubrzo odgovoriti sa resenjem i unapred se izvinjavam ako sam pogresio mesto gde sam postavio temu jer nemam pojma gde da je postavim a stvar je hitna
Ma nadji na netu KMPlayer bez ikakvih kodeka radi savrseno, sve medije pusta pozz

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
73
Druye GOM Pleyer ti je najbolji poslusaj mene ja sma koristio BS 10 god sve dok od pre 2'3 god nisu poceli da u njega ubacuju crve u registre programa..KM je poseban ..ali po meni je najbolje GOM ubedljivo...eto toliko....

Natrag