Imala seks sa 1.500 muškaraca da bi im spasila brak

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ajde gkz, cim zena spava s 1000 muskaraca odma prostitutka, a voren biti se hvalio kako je spavao sa preko hiljadu zena i niko ne rece da je zigolo , nego svaka cast majstore.

za silovanje se slazem sa tobom. od toliko javnih kuca i prostitutki ,silovati. to su bolesnici.

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
seks pa pare ili pare pa seks , uz par saveta , kako , zasto , koliko .... sve je to nebitno jer je zena prostitutka kao i one na ulici ( samo ove cute i mole boga da sve to traje kratko ). u svakom slucaju , ne osudjujem je zbog posla kojim se bavi . boze moj, zena je izabrala s'cim ce da se bavi i zaradjuje u zivotu ( koji je izgovor .. to je nebitno ) , a i nije malo 115 evra za sat vremena pa puta ( koliko ) muskaraca mesecno .... opaaa, i posao i zadovoljstvo , lepa kombinacija ....
sto se tice silovanja, jeste za svaku osudu i jesam zato da se silovatelji kastriraju i to po kratkom postupku :butcher: !
samo malo mi je cudno da je posle takvog iskustva ( silovanja ), da se ona opredeli za taj posao ??? cudan je ovaj svet ....

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne prodaje žena "lek", on je besplatan, ambalaža se plaća! yes3

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Crysis, ne osudjujem ja ženu, izabrala je takav posao i neka radi, opšte nije bitno, ali da se to ne može nazvati prostitucija, to nebi baš reko... Naravno, svako ima svoje mišljenje... :)

Nemoj pogrešno da me shvatiš ;)

Natrag