Ili-ili

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Jesu i svi junaci stripova su se borili protiv njih...Pitanje je koji izraz vise volis...? Shvatas?
"Sto mu gromova!
Bestraga!
Hiljadu mu dabrova!
Sto mu gromova Darkvuda!
Hiljadu mu retorti!
Tako mi pištolja! ..." :blum3: Secas se? I moj omiljeni, naravno.."Jelenskih mi rogova !!!! ":blum3:

Cekaj, cekaj, da razjasnimo nesto , nisu svi englezi bili crveni mundiri, i nisu se svi strip - junacu borili samo protiv njih, borili su se i protiv indijanaca,

LEGEND
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poruka
19.672
U onoj vukojebini od darkvudske šume gotovo sam siguran da nikada crveni mundir nije kročio, ali naleija će to bolje znati (u poverenju on je Zagor Te Nej)
;) :)

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.888
Cekaj, vi ocete da kazete da su Zagor Te Nej, Black Stena i Lepa Brena izmisljeni likovi?

LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Ja neznam sta je aka hteo da kaze , ali ja ih po Darkvudskoj sumi , nisam vidjao,

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
96
Zemlja...

sunce ili mesec??

..sada neka mi neko objasni kako su crvrni mundiri bili crveni..kad je strip..crno beo..Ja ih nisam videla..
pekarka.gif

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.888
Tako ti je to kada mesis pitu i ne gledas u korice koje su u boji

LEGEND
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poruka
19.672
..sada neka mi neko objasni kako su crvrni mundiri bili crveni..kad je strip..crno beo..Ja ih nisam videla..
Da su crveni mundiri bili crveni znamo sasvim sigurno jer su se povremeno pojavljivali na naslovnim stranama stripa koje su bile u boji.
:D :D :D

Ako AKA RAPID laže, slika ne !!!

2cpvok9.jpg

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
96
..to nisu prave korice..nema fleka na njima od bureka..a ja sam inace obozavalac Alana Forda..tako da cu crvene mundire prepustiti..Bleku i komadantu Marku...
kupa.gif

Natrag