Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Smatram da smo svi mi imali neke igrice koje su obeležile naše detinjstvo kod mene su to npr
World cup 2006 germany (ovo je bila prva igrica koju sam imao na računaru igrao sam je sa ćaletom sećam se da sam dva puta džojstike menjao koliko sam se nervirao dok sam gubio :D )
Stronghold crusader (Ovo je igrica gde sam naučio da krekujem sećam se da mi je drug objasnio kako se to radi na nekom papiriću i kada sam uspeo da pokrenem igricu bio sam presrećan)
Tomb raider (Nikada je nisam prešao do kraja :D )
Need for speed underground 2
Lego Star Wars
Pišite dole koju su važe igrice koju su obeležile vaše detinjstvo. :D
 
Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Fifa 98, 00 i 02 (2002 sam naucio da krekujem), a igrao sam usput i Lion King, NFS II i C&C Red Alert 2 (ali kasnije tek, a i sad ga sibam pun gas)
 

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.401
Pacman,Super Mario Bros,Galaga,Space Invaders
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ja sam prve igrao na automatu po fliperanama i lunaparkovima, bile su razne, formula, mornar popaj, mortal kombat itd. Bila je i jedna cini mi se da se zvala Operacija Vuk, stoji zakacena puska i drzis je u rukama i pucas. Kompjuteri su bili pojam, jedino od kompjutera sto je bilo Pekom racunari, dosadno da te Bog sacuva.
Kasnije sa pojavom Komodora i Amige pocela je situacija da se razvija u kucnoj radinosti. Gomila igara na kasetama za kasetofon, dobra je bila ona strategija Supremacy aka Overlord, pa Elite i td.
Kasnije se pojavio i Soni playstation, on je imao citav arsenal raznih igara. Secam se da kad sam igrao X-com na njemu da je to bila nocna mora od uzivanja. Grafika nije bila nikakva za danasnje pojmove, ali radnja je bila extra. Obaras ufo i posle takticki rasporedjujes ljude da stite jedan drugog u nastojanju da eliminises vanzije. Gradis bazu, nove tehnologije i ostalo. Pa onda Warzone 2100, pa Colony Wars, simulacija iz prvog lica sa nelinearnom pricom. Ovo i ne znam da li je ikada izaslo za PC, mora proverim. Ajd vidimo se drugari.
 
Natrag
Top