Igrate li World of tanks?

Član
Učlanjen(a)
02.01.2013
Poruka
14
Igram je pre oko 1 mesec ,odlcina igra (svidja mi se). Po meni su najbolji rusi (najaci tenk mi je KV-1) ,planiram da uzmem KV-1S (svi ga hvale da je jako dobar)... Igram pod nikom: "peki971" ;)
 
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
I ja sam skoro poceo da je igram, nije losa. Kako sw ulazi u klanove i kako doci do tozla?

Što se tiče ulaska u klan, pored toga što ti sam biraš klan, moraš da ispoštuješ i neke zahteve koje taj klan ima. npr: minimum klase tenka/TD-a/haubice koju moraš da imaš u garaži, obično kod slabijih klanova t6 tenk ili t4 arti, nešto jači traže t8 tenk i t6 arti, a oni koji igraju CW traže barem jedan t10 tenk ili TD ili t8 artiljeriju u garaži. oni visokokotirani klanivi traže od igrača da ima i određen rejting u efikasnosti, npr preko 1200 i više od jednog t10 vozila.
A zlato možeš da zaradiš na više načina: učestvuješ u povremenim konkursima koje WG daje, ili u randum bitkama nabasaš na neki od WG tenkova i ubiješ ga, uđeš u klan koji ima dosta provincija na mapi, pa igračima koji aktivno igraju klanske bitke daje određenu količinu zlata, ili najjednostavnije ako imaš internet karticu-uplatiš sebi na račun :)
 
Učlanjen(a)
13.12.2015
Poruka
1
Ljuti treba mi pomoc napravio sam nomi akaunt za "World of tanks" ali nece da mi se loguje i igrici, a sa isim akauntom se ulogujem na website bez problema. Da li je neko ima o takav problem i kako ga je resio? Pozz
 
Učlanjen(a)
29.04.2016
Poruka
5
ako nisi, nisi ni puno propustio. primis se na pocetku kasnije moras placati u vecim tirevima minusi... klasicna p2w igra
 
Natrag
Top