Igra ignorisanja

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Tebe niko ne napada. Govorim ti da nemozes nista postici ignorisanjem,da je najbolje da sednete popricate i resite to. A to sto ti ne prihvatas neciju nazovi savet,tvoj problem. Ja ako sam bio grub,i ako sam tebe uvredio neka me ovog momenta banuju sa sajta!!!!!

Ma ,ne nisi bio grub....Čini ti se samo....Prvi je moderator upozorio da nema vrijeđanja-na mene nije mislio sigurno!

Još jednom ti ponavljam-ko si ti da vrijeđaš druge ljude zato što misle suprotno od tebe?

Ako ja ignorišem ljude to je moj izbor,moj način,moj problem,moja stvar,moj uspjeh,moj neuspjeh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Izvinjavam se na velikim slovima,ali sada sam toliko bjesna da bih slupala komp!

Nakon svega šta mi je napisao(uvrede sa stilom) još kaže nešto u fazonu-ja tebe nisam vrijeđao........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Odigrajate jednu "igru ignorisanja", možda vam pomogne, bar na neki kratak period, nema svrhe nervirati se! :)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Srđane i Phoenix, dosta više. Ako imate nešto lično da raspravite, raspravite preko PP. Mi nismo dužni da gledamo vašu svađu, i nastavi li se ovako, pobrisaću vam postove i zaključaću temu.
Za tim nema potrebe, nadam se, prema tome, zamolila sam da ne bude vređanja, i neka tako i bude.
Srđane, tebi nije prvi put da čačkaš, a Phoenix, ti si sve to shvatila suviše lično i preozbiljno. U suštini, oboje ste rekli svoje mišljenje, i neka se na tome i završi.

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Srđane i Phoenix, dosta više. Ako imate nešto lično da raspravite, raspravite preko PP. Mi nismo dužni da gledamo vašu svađu, i nastavi li se ovako, pobrisaću vam postove i zaključaću temu.
Za tim nema potrebe, nadam se, prema tome, zamolila sam da ne bude vređanja, i neka tako i bude.
Srđane, tebi nije prvi put da čačkaš, a Phoenix, ti si sve to shvatila suviše lično i preozbiljno. U suštini, oboje ste rekli svoje mišljenje, i neka se na tome i završi.

Ajde samo mi recite gde sam ja nju napao i vredjao? Daj molim te... Devojcica je nesto nervozna pa se na ovaj nacin prazni...Ja uopste ne obracam paznju na nju. Mozda je to i nervira... ne znam.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Ajde samo mi recite gde sam ja nju napao i vredjao? Daj molim te... Devojcica je nesto nervozna pa se na ovaj nacin prazni...Ja uopste ne obracam paznju na nju. Mozda je to i nervira... ne znam.

Na tu temu više uopšte neću da razgovaram. Oboje sam vas opomenula. Ovo nije mesto za vaše međusobno prepiranje. Ili se vratite na temu, ili prestanite da se svađate ovde i pređite na PP. Ovo što sada radite je spamovanje, nema veze sa početnom temom. Prema tome, završili smo razgovor.

Natrag