Igra ignorisanja

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Polako... ko se to okomio na tebe?
Ne primaj k srcu i nemoj odmah da misliš da smo SVI protiv tebe.
Naravno da treba da kažeš svoje mišljenje, kao i svi ostali.
Molim vas sve, bez međusobnog napadanja i vređanja.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Svako bira "taktiku" u međuljudskim i ljubavnim odnosima! Lično, na svako ignorisanje uzvraćam istim, kao bumerang. Ne kažem da takva taktika ne može doneti neki trenutni rezultat, problem je ako to pređe u naviku, ustaljeno ponašanje...

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Polako... ko se to okomio na tebe?
Ne primaj k srcu i nemoj odmah da misliš da smo SVI protiv tebe.
Naravno da treba da kažeš svoje mišljenje, kao i svi ostali.
Molim vas sve, bez međusobnog napadanja i vređanja.

Ja nisam nikoga napala,malo se vrati i pročitaj prethodne postove pa ćeš vidjeti šta su pojedini ljudi pisali,nazivajući mene pametnicom(znamo dobro svi da je to sarkazam).

Ja nisam osporila ničije mišljenje ko je rekao da ignorisanje nema efekta,a malo pogledajte šta su mi sve pisali....

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Kao što vidiš, zamolila sam sve da prestanu sa napadanjem i vređanjem.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ma nema problema!
Ja stvarno nisam znao za to.
Zasto je onda dozvoljeno da koristimo boje, ako je samo za vas?
Bez uvrede!!!;)

Ja se pridruzujem ovom izvinjenju jer i ja nisam do kraja procitao upustvo za upotrebu ( svi ga pisu....ali ga retko ko cita do jaja ).... postupicemo " Po Naredjenju "

.....ne diraj lavicu " Dok Spava"

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Moj predlog je da, ko nije siguran u ljubav svog partnera, ne igra ovu igru. Ako se dovoljno vole dve osobe, kada jedna lupa kontru, tj. igra igru ignorisanja, a druga inat koji se pretvara u rekontru (ne odnosi se na lika sa ovim imenom), igra se završava nečijim povlačenjem i nema raskida. Jednom popusti dečko, drugi put devojka i "žive srećno do kraja života"smile3

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Divno,čovjek više ne smije ni reći svoje mišljenje a da ga ne napadnu!!!!!!!!!!

Ako ja poštujem mišljenje ljudi koji misle da ignorisanje nije OK,šta ste svi okomili na mene?!Zar je toliki grijeh misliti suprotno???????

Tebe niko ne napada. Govorim ti da nemozes nista postici ignorisanjem,da je najbolje da sednete popricate i resite to. A to sto ti ne prihvatas neciju nazovi savet,tvoj problem. Ja ako sam bio grub,i ako sam tebe uvredio neka me ovog momenta banuju sa sajta!!!!!

Natrag