Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala druže na odgovoru . i kod mene radi ok samo ne pamti podešavanja . Kad ga pokrenem uvek moram izpočetka kao kod prve instalacije a mapshanger mi toliko nije ni bitanJa imam takav tablet i na njemu radi igo primo bez greške,baš sam neki dan stavljao najnovije mape i sve je ok.
evo vidi
![]()
Imaš li neku iGO primo skockana baš da probam ..., možda moj tablet zeza ?Hvala druže na odgovoru . i kod mene radi ok samo ne pamti podešavanja . Kad ga pokrenem uvek moram izpočetka kao kod prve instalacije a mapshanger mi toliko nije ni bitan
Hvala ti Boki ,zaboravio sam ,davno je to bilo kad smo se bavili starim dobrim iGO . " Nostalgija "Sad mi malo oslabio vid pa mi više odgovara tablet . Sredio sam sve sad radi ko sat . Samo ne mogu garmin nikako , probao sve moguće putanje i jok. Nego to nije za ovu temu ,probaću u drugoj temi da to rešim . Hvala ti još jednom i Pozdrav Rade Majdanpek !Ne zeza tvoj tablet nego si ti očigledno stavio iGO na karticu. Stare navike a zaboravljeno osnovno znanje
Interna memorija ... kompletan folder. Samo sadržaj može da se izmesti na mSD. Pisano je dosta puta o tome, potrudi se malo