Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Toda učitelju,evo sam uspeo da instaliram i ovu sa dve particije,greota da memorijska kartica od 128 Gb služi samo za slike,sad ćemo da je punimo mapama.Potpuno si bio u pravu.Morao sam da instaliram x-plore file menager,inače sa mojim klasičnim na Samsungu nije uspelo.Nisam mogao da vidim kako se mem. kartica zove da bih napravio pravu putanju u sys.Burazera sam morao da premostim za sutra,a i bolje moći će da bira koju će verziju.Možda ću imati koje pitanje,ali otom potom.Sory posao zove,moram da krenem.Još jednom veliko hvala učo!!!!!sys.txt fajl za iGO Primo za putanju /storage/721B-8605
Toda e sad izvini imam par pitanja u vezi podešavanjaDrago mi je da se super snalazis sa menjanjem putanje u sys fajlu. Nije to nista komplikovano. Imas ogromnu internu memoriju i treba je iskoristiti sto je vise moguce. Dobra je varijanta da ubacis here i tomtom mape zajedno kad imas toliku memoriju
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Ček ti nisi Toda.Nema veze Boki.Skinuo sam x-plore pogledao kako prepoznaje karticu i kao što rekoh funkcioniše samo tako.Prvo sam mokušao sa sdkard tako mi je na Samsungovom menadžeru i blek skrin sa nekom porukom.Poslušao sam todu skinuo X-plore pogledao i ukucao tako postavio sam slike druže putujem svaki dan,Nema šanse da ti je kartica imenovana 0000-0000.
Ne možeš ti da joj dodeliš ime, već sistem.
Evo ti pa vidiPrva slika je sa jednoparticijskog a druga sa duoparticijskog I Go-a
Šta sad kažeš bato.Ko greši?Nema šanse da ti je kartica imenovana 0000-0000.
Ne možeš ti da joj dodeliš ime, već sistem.
SistemŠta sad kažeš bato.Ko greši?
Katrica-Samsung Evo Plus 128 Gb,Telefon Samsung A7 2018 ,Nije rutovan još u garanciji kupljen na paket.Sistem
Mada postoji još jedan mogućnost. Koja kartica je tačno u pitanju?