iGO Primo - SKOCKANE VERZIJE

Učlanjen(a)
07.01.2014
Poruka
34
Imam problem sa landscape modom, koji je jedini i moguc jer je u pitanju smart mirror uredjaj za automobil. Radi na androidu 5.1.1.Displej je po fabrickoj specifikaciji 1200x400, a rescheck kaze 1180x375. Nekoliko navigacionih programa sam instalirao bez problema ali Igo ne uspevam. Puno sam kombinacija isprobao sa sys, ini fajlovima ali i dalje ''user interface resolution [1180x375] is not supported or compatible skin can not be found''. Ima li neko resenje?
 
Učlanjen(a)
16.07.2013
Poruka
5
Pozdrav svima. Redovno pratim forum, i dosta mi je pomogao oko instaliranja navigacije na sve uredjaje koje sam koristio. Trenutno imam jedan mali problem za koji nisam uspio naci rjesenje: Naime kada ostavim aktivnu rutu i izadjem iz navigacije, cesto se desi da navigacija "zaboravi" rutu, tj. da moram ponovo zadati destinaciju.
Korstim Igo Primo 9.6.29.636868 na androidu 6.0, na dvije particije. Ima li neko mozda rjesenje?
Takodje, da li je neko nasao rjesenje za emitovanje zvuka navigacije na zvucnike automobila putem bluetootha? Muzika svira normalno putem BT veze, navigacija radi u pozadini, kada navigacija treba da se oglasi samo se muzika utisa ali glas navigacije se ne pojavi.

Hvala unaprijed svima
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.621
Za rute, poznat problem, u sys upiši:
[route]
allow_save_route=1

Za BT ne postoji univerzalno rešenje. Zavisi od uređaja u automobilu, tvog mobilnog/tableta/štaveć/nebaiznadTunguzije/raspoloženjaMedvedeva ...
Šalu na stranu...teško. Nabada se i nagađa...kod određenih poznatijih modela aka Pioneer taj i taj/Alpine ova-ona isl i uspe da se pronađe, kod ostalih jednom u hiljadu.
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.621
......Displej je po fabrickoj specifikaciji 1200x400, a rescheck kaze 1180x375.... i dalje ''user interface resolution [1180x375] is not supported or compatible skin can not be found''.

Vrlo nestandardna rezolucija. Klasičan Primo nema šanse da funkcioniše bez podrške data.zip - a koji nema tu rezoluciju u sebi. Jedino rešenje za njega je da se nađe adekvatan skin, koji uzgred budi rečeno nisam još video. Neznam da li postoji takav, potražiću.
Problem je kod tih mirora, što po definiciji prikazuju sliku samo u jednoj ćoški ili po sredini. A iGO to ne podržava.
Probaj sa NG-om, on bi trebalo da prikaže ful skrin.
 
Učlanjen(a)
07.01.2014
Poruka
34
Hvala Bocky na trudu. Igo nextgen je instaliran bez problema i prikaz je u full skrinu (kao i Sygic, tomtom GO, Navitel). Po forumima sam video da je na mirrorima Igo primo funkcionalan.Evo kako to izgledaScreenshot.jpg
 
Učlanjen(a)
16.07.2013
Poruka
5
Pozdrav, ponovo ja, sa istim problemom. Kada sam dodao "allow_save_route=1" cinilo mi se da je problem rijesen, nakon 10ak izlaza i ulaza u aplikaciju sa razlicitim rutama, stalno je igo pamtio rutu, ali sada je opet isto.
U prilogu je moj sys file, pa ako nekome ko se vise razumije nije mrsko da ga pregleda i vidi ima li kakvih gresaka, bio bih zaista zahvalan.
 

Prilozi

  • sys.txt
    13,4 KB · Pregleda: 14
Član
Učlanjen(a)
22.02.2010
Poruka
4
Prvo da se zahvalim na trudu uloženom da se olakša svima instaliranje i korišćenje iGO-a!
Nekoliko godina sam koristio iGO Primo, jedino sam menjao rezolucije sa promenama telefona. Poslednji put mi je napravila problem u Budimpešti kada se svaki sekund gubila putanja, pa sam rešio da je zamenim.
Instalirao sam verziju sa dve particije, doduše na jednoj, ali sve fercera odlično. Jedino što mi nedostaje su alternativne rute. U samom startu ponudi samo tri, a kada se već odredi ruta kasnije ne mogu kao ranije na Primo da uđem u alternativne gde mi odmah prikazuje i vizuelno, a i daje više varijanti brze, lake, ... I kada određujem rutu za neku inostranu destinaciju vidim samo putanju i ništa više, ni granice ni reke, neke druge veće gradove, ....
Da li je to tako ili može nešto da se promeni? Ostalo je sve super!
 
Natrag
Top