@radja71 sudeći po. slici tebi još samo fali apk (instalacija) jer dovoljno je. da. imas
apk - (program = kao exe na. PC)
ux- (raznorazni dodaci i skin)
Data - (rezolucije između ostalog i ostali graficki. elementi)
sys - (instrukcije za aplikaciju, lokacija mapa, tmc i. puni toga)
license (samo. ime govori mada sve ove zadnje verzije ne. traže licence)
Content (unutra kojeg imas sve mape, poi building, dem,. speedcam itd. itd)
Ali. ako. sumnjas da. nešto fali ja bi ipak sve skinuo iznova jer. možda ti još nešto fali što ce ti kasnije možda uticati na. stabilnost same. navigacije, ili ne daj bože da ti stane a. ti negdje na putu. Odradi sve iznova.
@milichic gjde si stavio mape, odnosno novi Content da li ti je na extSdCard ili kako ti se već zove microsd? Da li programu naglasio novu putanju. Ta greška je rezultat toga da program ne zna. gdje su. mape znaci putanja nije ok u sys ili ti nisi na dobro mjesto stavio mape(Content).
Vidi kod mene su u default addons folderu koji mi je na extSdCard (Samsung)
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"
Kao. sto. vidis ispred nemam "okidač" ";" sto. znači da. mi. je nova putanja aktivna i. mape su mi na extSdCard a. programa na internoj. Ajd. provjeri sve to dobro pomoću nekog file manager poput Total Comander.
Postoji šansa da je kolega toda. stavio neku drugu lokaciju (naziv) microsd a. da. je. kod tebe nešto drugo. Zna biti nekak broj ili extSdCard itd itd znači samo jos fali putanja dobra sve ostalo očito radi.