Zdravo, pisao sam i u temi anroid/next gen ali tamo vec danima niko ne odgovara pa da pitam i ovde. Imam problem sa navigacijom, koristim iGO NextGen 9.19.1.484935 i do skoro sam koristio mape HERE Q4 2017 i sa njima je radio super, međutim kad sam ubacio ove zadnje HERE Q2 2018 (ubacio sam i licence za njih da ne bude zabune) kad god zadam rutu i treba da krene navodjenje izbaci mi iz aplikacije. Mape sam skinuo preko torenta koji je postavio toda81. Ne koristim nikakve dodatne skinove samo cist iGO sa mapama. Probao sam i brisanje aplikacije i foldera iGO i sa ponovnom instalacijom ali opet isto, takodje pokušavao sam i ubacivanje mapu po mapu ( po savetu forumaša pera.simic), prvo Češku jer mi ona najviše treba, potom Nemačku, pa Slovačku, pa Madjarsku i opet isto. Obrisao sam i ostale fajlove building, poi i speedcam i ubacivao samo one koju sam zemlju u tom trenutku ubacivao u navigaciju ali dzabe i dalje izbacuje.... Pa bih zamolio za pomoc ako neko zna kako da resim problem. Hvala