Na forumu ima veliki broj stranica i postova vezanih za iGO navigaciju. Probao sam da nađem, ali nisam uspeo. Uz izvinjenje što nisam imao dovoljno strpljenja da i dalje tražim, zamolio bih za odgovor na moja pitanja :
Skinuo sam nove TomTom 2015.03 mape i poi. Vidim da ima i Pupinovog mosta, završen je i novobeogradski deo Mosta na Adi...Detaljnije testiranje tek predstoji.
Međutim, nemam nove building fajlove. Možda ih i nije bilo. Tako da i dalje koristim HERE fajl *.3dl
Serbia_HERE_2014.Q2_140918.3dl
Nemam nijedan Serbia_***.3dc fajl. Nikada ga nisam ni imao. U prvom postu teme iGO Mape piše da su to slike zgrada. Naravno, radi i bez njega, ali vidim da se i ta ekstenzija pojavljuje kod drugih zemalja.
Takođe, koristim i
Serbia_NNG_Petrol_station_2011.07_110818.3dl
Zamolio bih za informaciju. Da li neko zna da li postoje noviji fajlovi sa ovim ekstenzijama. Dakle, fajlovi *.3dl, *3dc i Petrol.3dl . Koje vi fajlove sa pomenutim ekstenzijama koristite u vašim iGO Primo navigacijama? Ako ima novijih, gde mogu da ih nađem. "Češljao" sam i temu iGO Primo 2.4 i temu iGO Mape , ali se teško može ubosti u onolikom broju stranica...
Unapred hvala na odgovoru !