iGO Primo NextGen Mape

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Genijalno, dobro si se setio kako to prezentovati. Sve radi, racuna cenu goriva za zadatu rutu, sve O.K. A ja se lomio, menjao verziju Igo i druga cuda. Ma zeznulo me ono setovanje za potrosnju goriva gde se takodje upisuje cena goriva i nece da pomnozi pa nece. Pozrav coveku koji sve resi i nista ga ne mrzi, svaka cast.
 
Učlanjen(a)
12.08.2013
Poruka
22
Zdravo!
Na mobilnom HUAWEI 510 imam instaliran iGO MyWay. Instalirao sam i mape iz 2012 (Top Map). Imam i NQ iz 2012, ali ipak koristim Top Map jer uglavnom putujem (motorom) po Srbiji i susednim zemljama.
Skinuo sam paket mapa Top Map 2013 Q3 (Slovenija, Rumunija, Turska, .. ) i njima zamenio stariju vetziju, međutim program se ponaša kao da ne postoje mape uopšte!?
Ja sam dakle iz paketa uzeo mapu za svaku zemlju pojedinačno, u programu izbrisao staru mapu i ubacio ovu novu i program ne prepoznaje mape?
Šta može da bude uzrok?
 
Učlanjen(a)
12.08.2013
Poruka
22
Program iGO My Way ne prepoznaje nove mape

Na mob. telefon HUAWEI 510 imam instaliranu navigaciju iGO My Way, sa kartama (TopMap) iz 2012.
Sobzirom da je izašao paket 2013 Q3 (Slovenija, Rumunija, Mađarska, Turska), pokušao sam da starije mape zamenim ovim novijim iz ovog paketa, međutim program se ponaša sa tim mapama kao da one uopšte ne postoje? Jednostavno nema ničega na teritorijama tih zemalja.
Ja sam izmenu karata uradio tako što sam prvo u folderu MAP izbrisao stare verzije mapa, a zatim sam jednostavno iskopirao mape iz novog paketa i preneo ih u folder MAP (za svaku zemlju pojedinačno).
Koji uzrok može da bude što iGO ne prepoznaje novoubačene mape.
Napominjem, kada ponovo vratim star verziju mapa sve radi ispravno.
 
Natrag
Top