Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije prvi put da se ovo desava sa HERE mapom.. Ccc nego, nesto cesto imaju "problema sa konvertovanjem"
Citirana 2 komentara su , po mom mišljenju, veoma značajna.Upravo su mi stigle nove mape Evrope za Carminat, TomTom LIVE, sto sigurno znaci da ce ovih dana izaci i nove za iGO.
Citirana 2 komentara su , po mom mišljenju, veoma značajna.
2) Da li je neko negde pročitao da iGO navigacija koristi TomTom mape. Koliko sam video, iGO zvanično koristi samo HERE mape i mape lokalnih provajdera...
3) Pomenuti problem je možda identičan sa onim u Sygic navigaciji gde se "budženjem" u Auto navigaciju ubacuju HERE mape a one su, bar zvanično, predviđene samo za Sygic Truck. U Sygic Auto idu samo TT mape...
Dakle, potrebno je u određenu navigaciju ubacivati samo predviđene mape. Inače, TomTom mape za navigacije u autonomnim TomTom portabl navigacionim uređajima (PNA), kao i mapa za android GO Mobile navigaciju su jedno i to zavisi samo od kompanije TomTom. Sve ostalo, mape za fabričke navigacije i uređaje koji koriste TT mapu su usluge koje TomTom pruža i one ne zavise samo od kompanije TomTom i ne moraju uvek biti istog kvaliteta, zbog čega se i srećemo sa pomenutim problemima. Kolega @ppecaxxx, to znači da će sigurno izaći TT mape za iGO ali je pitanje da li su one atestirane i da li je zadržan isti kvalitet. Konverzija ume da napravi puno grešaka...
1) Da li neko ima dokaz da su HERE_2018.Q1 regularne mape. Na NNG sajtu, slike u prilogu, vidim da se za fabričke navigacije (Dacia i Nissan) nude 2017.Q4. Prema tome, nije isključeno da neko, ko ima alat za konverziju, samoinicijativno "izdaje" HERE mape. Zbog ranijeg iskustva, mislim da su zvanične HERE mape za iGO android navigacije još starije...Ovo bi možda mogao biti odgovor za kolegu @nislija30 .
2) Da li je neko negde pročitao da iGO navigacija koristi TomTom mape. Koliko sam video, iGO zvanično koristi samo HERE mape i mape lokalnih provajdera...
3) Pomenuti problem je možda identičan sa onim u Sygic navigaciji gde se "budženjem" u Auto navigaciju ubacuju HERE mape a one su, bar zvanično, predviđene samo za Sygic Truck. U Sygic Auto idu samo TT mape...
...
Pa nije baš tako prosta priča.
Sa iGO-om sarađuje ogroman broj proizvođača navigacionih uređajima. Nama su obično poznati svega nekoliko. Avic (pioneer), Beker, itd , takva zvučna imena
Međutim, u zavisnosti od toga koliko je kompanija prisna sa NNG-om (čitaj - koliko su platili), toliko im je dobra i podrška i ažuriranje.
Za mnoge od njih se paralelno nude i TT i Here mape, pa po izboru. Da ne jurim sada po sajtovima skrinšotove, nisam to video kod jednog ili par njih, već kod mnogih. Van Evrope. Mislim da se sada više i forsira here u EU, upravo zbog sličnih ugovora.
Apple je recimo do 2015-e, čini mi se, imao dobar ugovor sa NNG-om, dobijali su mape pre svih. A onda im se nije dopala nova ponuda za dalju saradnju, ili cena, tako da od tada i-uređaji isto kasne sa ažuriranjima kao i Android.
Džabe ljudi dižu dreku na NG varijante, problem je Google, jer neće da plati.
Ovo je suština!Nije prvi put da se ovo desava sa HERE mapom.. Ccc nego, nesto cesto imaju "problema sa konvertovanjem"