iGO Primo NextGen Mape

Učlanjen(a)
10.09.2012
Poruka
349
U zadnjim mapama je dodat .fds upozorenja za zavoje i krivine, na žalost neupotrebljivi su jer nema licenci.
Sadržaj je isti . Posto je torrent možeš selektovati šta da se skine, zaboravi na .fds.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Da li je moguce da u isto vreme funkcionisu here i contras mapa srbije? Bitna mi je contrastova jer u pretrazi ulica ima i starih i novih naziva... A da here dopunjava rupe kije imaju u contrstu... Hvala

Nisi naveo koju navigaciju koristis - iGO Primo ili iGO Next Gen.
Ako koristis iGO Primo mozes da koristis mape vise provajdera.
Ovdje imas sve sto ti je potrebno -
http://serbianforum.org/threads/igo...lang-voice-ux-poi.477944/page-50#post-1691972

A za NextGen odgovor ti je dao Bocky72.

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
:)
U "isto vreme" obično znači istovremeno, tj. obe odjednom, što već nikako nije moguće.
Mapčejndžerom to radiš naizmenično.
I još jedna stvar, mč ne vidi KONTRASTovu mapu.
Mapchanger vidi Contrast-ovu mapu i te kako!
Ja napisah da koristim, ti kazes ne vidi, zanimljivo...
Polazimo od pretpostavke da covek zna bar toliko, da ne mogu u isto vreme obe mape biti aktivne, to je stvar logike..

@radja, kome si se ti obratio gore u postu?

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.771
Citiram:
"Da li je moguce da u isto vreme funkcionisu here i contras mapa srbije? Bitna mi je contrastova jer u pretrazi ulica ima i starih i novih naziva... A da here dopunjava rupe kije imaju u contrstu..."
Pročitaj bar dva puta pa mi kaži šta je mislio :)
Nije prvi put da vidim ovakva pitanja, i uvek su mislili upravo to.

Apropo MC-a, zanimljivo. Koju verziju iGO-a koristiš?

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Citiram:
"Da li je moguce da u isto vreme funkcionisu here i contras mapa srbije? Bitna mi je contrastova jer u pretrazi ulica ima i starih i novih naziva... A da here dopunjava rupe kije imaju u contrstu..."
Pročitaj bar dva puta pa mi kaži šta je mislio :)
Nije prvi put da vidim ovakva pitanja, i uvek su mislili upravo to.

Apropo MC-a, zanimljivo. Koju verziju iGO-a koristiš?
nije moguce

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
@Bocky72 Dobro, mozda je moja greska bila sto sam smatrao da svako od nas ovde bar toliko treba da zna, da ne mogu istovremeno biti aktivne dve mape. Mislim, na sta bi to licilo...

Tu kombinaciju (Contrast i HERE) koristim jos od prosle godine i verzije Israel iz decembra pa na ovamo. Trenutno imam u mob Israel 26.jan i World 14.mart. Funkcionise u svim verzijama do sada bas kako sam opisao.
Kada se izabere TomTom na MČ, aktivna Contrast, kada se izabere HERE, aktivna HERE.
Koristim " map_changer_here_tomtom.zip"

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Ne znam da li ima smisla skidati ove datoteke FDS u igo mapama ako to kod nas ne radi a preko 4 gigabajta veličina

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Nemas potrebe to skidati.
A nema ni licenci za te fajlove.
Oni su dio paketa koji je u torrentu.

Učlanjen(a)
03.07.2014
Poruka
13
hvala na odgovorima. lakse mi je onda sa total comanderom da kopiram u igo mapu koju koristim i to je to, nego da se drndam sa mapchanger-om.

Natrag