Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Meni na starijim verzijama androida Play Protect isto izbaciva svako malo za dvije navigacije pa sam ga iskljućija..ukljućin ga svako par dana da ažuriram aplikacije i onda ponovo isključenje...Da li jos nekome na Androidu 11 konkretno Xiaomi Poco X3 NFC prijavljuje da je aplikacija IZRAEL stetna po telefon i da treba da je deinstaliram.
Verzija 9.18.27.687519. nextgen.
Ja ne uspevam da skinem ove skinove ni u chromu ni u firefoxu. U hromu ne reaguje kad se klikne link, a u firefoxu upozori da je opasna datoteka, a kada kliknes da je ipak preuzmes, skine datoteku koja se dobro zove ali je velicine 9,4 kb i ne moze da se otvori.Pongo NextGen & Luna - 21.04.2022
Dopunjene verzije Pongo NextGen - 17.11.2021 i Pongo Luna - 19.01.2022 sa svim aktuelnim dopunama zakljucno sa 21.04.2022.
Pongo_NextGen_Skin_21.04.2022-SERBIAN-MOD:
[Hidden content]
Pongo_Luna_Skin_21.04.2022-SERBIAN-MOD:
[Hidden content]
Oba linka u citiranom postu su aktivna i može da se skida bez ikakvih problema.Ja ne uspevam da skinem ove skinove ni u chromu ni u firefoxu. U hromu ne reaguje kad se klikne link, a u firefoxu upozori da je opasna datoteka, a kada kliknes da je ipak preuzmes, skine datoteku koja se dobro zove ali je velicine 9,4 kb i ne moze da se otvori.