Član
- Učlanjen(a)
- 15.09.2012
- Poruka
- 5
To sam i podesio kao iskljuceno. I na taj nacin uklonio ono sto sam hteo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Meni na pokofonu ng nije hteo da se instalira(cista instalacija) ni na miui ni na pixel expirience romu android 9. Ni jedna verzija ng sem avic. Resenje je da se iz foldera content ukloni globalcfg fajl u neki drugi folder na telefonu ili na root memorije. Zatim se cista instalacija ponovo pokrene( izbrise se sve sem content, ux i data i odradi se ciscenje kesa i podataka iz aplikacije). Tada telefon obavestava da nevidi fajl globalcfg. Kada se taj fajl vrati u content folder i ng ponovo pokrene, instalacija i program rade bez greske.Da li neko ima Xiaomi Redmi 5 Plus
Danas mi se pojavilo ažuriranje na MIUI 10.2.1.0
A android je 8.1.0
iGo_PAL i iGONextgen Israel ne rade više, čak ni ponovna instalacija
Sygic normalno radi poslije ažuriranja
Da nisu neka dopuštenja?
Riješio
Nisam siguran šta je uspjelo ali mislim da je brisanje svih fajlova pa ponovo
Pošto ne mogu da se menjaju stari postovi, moramo da pretrpavamo temu novim postovima....Sve što ti treba je TTS VR pack SRB paket fajlova. Radi se o paketu koji sadrži potrebne ux dodatke i licence za rad VR funkcije u iGO NextGen, srpske Lang i Voice fajlove i VocalizerTTS engine, koji je neophodan za korišćenje srpskog TTS.
Raspakuj paket u svoj iGO folder i potvrdi overwrite.
Iz foldera install instaliraj VocalizerTTS i preuzimi Croatian kao trial verziju.
U postavkama za TTS odaberi VocalizerTTS i u njegovim postavkama jezik Croatian.
U svom iGO programu, u Postavkama=>Lokalne postavke, odaberi Jezik -> Srpski i Glas i Srpski TTS
NAPOMENA: prilikom prvog pokretanja VocalizerTTS je možda potrebna online veza.
Srpski Lang je prilagođen za korišćenje sa aktuelnim Pongo i Arimi& Vamibg skinovima, kao i ux dodacima od ViceWandel, jer je dictionary.lang pisan na osnovu Lang_Russian od КотКоторый i preveden na srpski, prečišćen od nepotrebnih unosa, a zatim kopiran u Lang_Serbian.zip iz zvanične iGO Navigation App sa GooglePlay.