iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
To je samo tvoje misljenje, meni je mnogo lakse kad pokaze tako. Da mi nije izbacivalo od Aachen-a do Dortmunda juce bi stigao do aerodroma. ;) A na ovim dole slikama ne znam sta nije jasno, imas 2 puta koja ti pokazuju pravo a 1 desno (iskljucenje) isto ti pokazuje i na drugoj slici, da se iskljucis desno samo sto pokazuje 1 put za pravo, ja mislim da je to problem sto nema fjw za Srbiju, kao za inostranstvo sto ima pa ne pokazuje tacan broj traka.
Ako je neko glup druze, moze da gleda usta oce on ce omasiti. Ukusi su razliciti. Ja ne vidim nista ovde zbunjujuce. :)

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Sreća što se brišu postovi sa glupim i suvišnim pitanjima i primedbama. Tako svako može da se oseća kao da je pametan. :D

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
@DjukaPa, nije "samo tvoje misljenje", vise ljudi se slozilo sa mnom da je u dosta slucajeva zbunjujuce, pogotovo ko se sretne prvi put sa tim.. tako da sve je OK, tebi je lakse tako i to je to

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.088
Skin_Doupas_V9.0_Default & Silver & Pearl & Crystal 2.4_Final.

146168image30.jpg

358867image31.jpg

132903image32.jpg

892844image33.jpg

640681image34.jpg

563969image36.jpg

357854image37.jpg

Sta je novo -
1) Novo podesavanje za themechanger. Mozete mijenjati vrijeme na mapi direktno iz skina i to sa novim - themechanger v6.7.01.
2) Nova "tipka"u - Podesavanja na mapi - Show Day Night. Mijenjate mod - dan - noc.
3) Novo podesavanje u - Podesavanja tacaka upozorenja - Vrste upozorenja - Za svaki tip upozorenja mozete mijenjati rastojanje za zvucno i vizuelno upozorenje.
4) Novo podesavanje za zvuk on/off i vrijeme. Podesavanja - Dodatna podesavanja - Show Sound and Time on local menu - Sound and Time.

Hvala - Doperman

Kod:
http://hochladen.to/files/awFV21453013089.html

Učlanjen(a)
23.11.2013
Poruka
34
PS.
colleagues:
According to information Andreas -
greek quote: Ειναι το τελευταίο σκιν με την λογική ότι δεν θα υπάρξει κάτι που θα με αναγκάσει να το αναβαθμίσω με την λογική 9α 9β και ούτω καθ 'εξής ...

transl. "It is the last Skinias the sense That there will be something That will force me to upgrade the logic 9a 9b and so on ..."

It's probably the last version of this skin!

Andreas - Thank you for your creativity

:give_r:

- and what can I say:

WE ARE WAITING FOR Doupas Skin for NextGen!

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Pobogu! Ja razumem Copy/Paste linkova za sadržaje, ali kompletni postovi!?!
Dajte malo kreativnosti.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.088
Pobogu! Ja razumem Copy/Paste linkova za sadržaje, ali kompletni postovi!?!
Dajte malo kreativnosti.
E vidis ovo nije copy/paste.
Doperman sa kojim sam u stalnom kontaktu oko skinova je meni dao ekskluzivno pravo da ovo objavim na nasem forumu kao i kolegi wojpenu za drugi forum.
Tako da na tvoj komentar - nemam komentar.

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
E vidis ovo nije copy/paste.
Doperman sa kojim sam u stalnom kontaktu oko skinova je meni dao ekskluzivno pravo da ovo objavim na nasem forumu kao i kolegi wojpenu za drugi forum.
Tako da na tvoj komentar - nemam komentar.
Sve je to OK, slažem se, ali ovaj forum je SerbianForum, ako se ne varam?
Zar nije moglo da se prevede, ili ukratko na srpskom objasni? Ili napravi uvod/objašnjenje na srpskom?
To je moj komentar!

Poslednja izmena:

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Yes my friend Nenadsenn have right.
I have give the rights to my friend nenadsenn to publik my skin.

Best regards
Thank you very much for that, but I've expected here some explanation or description in OUR language. This is a SerbianForum, ain't it?

P.S. I haven't seen here announcement of Pongo or Arimi skins in Russian, right?

Thanks again.

Natrag