iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Kako nema Srbija? Ja na navigaciji, Win CE i iGO Primo imam to i radi lepo.. Ali me nervira i moze cak i da zbuni ko se sretne prvi put sa tim i da omasi skretanje
Ne znam druze, ali HERE ni 2013, 2014 a ni 2015 nije izbacio fjw. Ako imas posalji mi fjw od Srbije a da je HERE. Po meni je nemoguce da te zbuni jer ti tacno ucrta gde trebas da se iskljucis, sem ako je neko prost pa ne vidi linije :D

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Koristim Contrast mapu i nemam ni jedan .fjw, a imam to..
Kako mislis tacno ucrta.. Pojavi se da treba da se iskljucis i ako ne gledas u gornji levi cosak gde odbrojava metre za koliko, odeeeeee

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Blago vremeno ti pokazuje pre iskljucenje, ako ne gledas u nju...onda ti ni ne treba navigacija :D upalio si je sa ciljem da gledas i da te odvede na tu destinaciju. :DEvo resenja! Obrisati navigaciju ko ne gleda u nju i omasi skretanje. :D
Nego kako bre nemas fjw a ocitava ti...onda mora da je skin ili ux. Moja navi je bez ikakvog skina, sem u ux sto imam new_advmenu2.0 sto nema veze sa putokazima i imam te fajlove .fjw i pokazuje mi, ali u inostranim zemljama! Evo slika sta pise za Srbiju nema, a za Grcku ima. http://prntscr.com/9ozck6

Jel si video sliku koju sam okacio u linku? :) Ucrta ti tacno gde treba da se iskljucis, tako da ne mozes da omasis skretanje jer ti to skretanje sledi, nije neko drugo.

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
Ne razumes sta ti pricam.. Nema veze, zaboravi

A ne znam kako mi pokazuje, ali pokazuje. Bas juce sam isao autoputem i radilo je to

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Ne razumes sta ti pricam.. Nema veze, zaboravi

A ne znam kako mi pokazuje, ali pokazuje. Bas juce sam isao autoputem i radilo je to
Drugacije je, nije isto. Kod tebe je mozda onaj auto higway! Ovo je Junction View.
Slikaj kad budes opet isao, pa kad ti bude izbacilo da vidim o cemu se radi. Znam samo da fjw nema za Srbiju.

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
iGO Primo (2.4) 9.6.29.390522, Nemacka_2015.Q3.fjw
Na fjv nisam naleteo. Niti sam ikada ubacivao, i prosle mape 2014 su bile fjw i radi extra.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Aconik je u pravu i u Srbiji radi junctionview, samo NNG i samo na autoputu i tunelima. I u pravu je po mom mišljenju da je lep ali da i nije baš praktičan.

Učlanjen(a)
03.01.2016
Poruka
178
Da, da evo bas upravo Branko i ja komuniciramo i istrazujemo gde radi gde ne...Tako da ipak ima i u Srbiji junkcionview ali ne na svim mestima kao sto ti kazes. Iako nema fjw fajla za Srbiju ubaceno je izgleda u sklopu neke druge ekstenzije.

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
@DjukaPa, evo ti Junction View i Tunnel i u Srbiji. Lepo izgleda, ali, kao što su i drugi rekli, malo koristi. Bolje rečeno, ovo je samo lepo za oko. U navigaciji nekorisno...

JV_Tunel.jpg

Zašto mislim da manje koristi a mnogo više zbunjuje. Pogledaj ovu sliku :

JV_NS.jpg

Smatram da je vozaču mnogo jasnije kako će se, i zašto, isključiti sa ove petlje ako gleda prvu sliku. Druga je samo lepa, može da posluži za "ukras", ali sadrži manje potrebnih podataka. Na ovoj drugoj vozač nema osećaj da se nalazi na dosta kompleksnoj petlji. Kao da se radi o običnom seoskom putu...

Natrag