Član
- Učlanjen(a)
- 11.08.2009
- Poruka
- 859
Da, ne mogu Contrast mape.A ovde ne mogu i contrast ( treba Here,TomTom i Contrast) , jel ove here mape iz iskustva znam da te mogu voditi i preko puteva gde i Džip teško prolazi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, ne mogu Contrast mape.A ovde ne mogu i contrast ( treba Here,TomTom i Contrast) , jel ove here mape iz iskustva znam da te mogu voditi i preko puteva gde i Džip teško prolazi.
Da li neko moze da mi postavi link da skinem iGO za Samsung S6 EDGE? Hvala unapred.
Da li mi mozes odgovoriti na pm u vezi tog Jdownloadera kako radi osnovne neke info., da li moze sa svih sajtova da skida i tako to. Posto kazes ovom momku, da skine preko njega i da mu nece traziti key.Skidaj sa JDownloaderom!
Koristi i te kako koristi i pravo da ti kazem, znaci mnogo! Pogotovo u Nemackoj kad sam vozio, a i prelepo izgleda. Evo par slika. http://postimg.org/gallery/1wahko0z8/a sta ce ti fjw? koliko ja znam fjw fajlovi su junction viewza posebne modele primo navigacija..android to ne koristi