Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas opciju u user interface (podešavanje opcija) da namestiš koliko metara ranije da te upozorava...Kod mene se počnu čuti beep signali 500 m prije kamere,i traju dok ne prođem područje kamere,tj.probiju mi glavu
dužina od 500 m je u redu,dok je učestalost problemImas opciju u user interface (podešavanje opcija) da namestiš koliko metara ranije da te upozorava...
Poboljsanje hvatanja GPS signala
Pogledajte prilog 78579 Pogledajte prilog 78580
Ovdje imate dvije aplikacije - svaka uradi isto - pa birajte.
Prva - FasterGPS - sve uradi automatski. Izaberete kontinent - drzavu i gps.conf je kreiran i kopiran gdje treba.
Druga - FasterFix -
Sa programom Faster Fix kada se pokrene u Select an optimised server izabrati – custom i onda ukucati jednu od tri varijante:
rs.pool.ntp.org – Za Srbiju
yu.pool.ntp.org – Za Jugoslaviju
europe.pool.ntp.org – ZA Evropu.
Dodatne mogucnosti imate ovdje -
http://serbianforum.org/threads/igo...lang-voice-ux-poi.477944/page-51#post-1698447 # 507 i
http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-android.409913/page-200#post-1441573 # 1992
mora ali mislim da to uputstvo važi za starije telefone. mislim da to sad nije potrebno.
ima i nekih programa kao gps fix itd
treba ti internet veza i slobodno nebo , prvo startovanje je uvek malo duž
mora ali mislim da to uputstvo važi za starije telefone. mislim da to sad nije potrebno.
ima i nekih programa kao gps fix itd
treba ti internet veza i slobodno nebo , prvo startovanje je uvek malo duže
Ma internet imam neogranicen to nije problem al nece ni tako verovatno je slaba mreza, jedino kad sam u stanu e onda sa wi-fi-em uhvati doduse i tako mu treba oko 3, 4min, al cim telefon odsedi 2-3 sata bez upotrebe navigacije opet isto treba mu godine dok se poveze sa satelitima
Ako je tel za evropsko tržište onda nema ograničenja u broju satelita.
Poslednja solucija je da uradiš backup podataka sa telefona imenik itd. memoriskih kartica i internih memorija na računar i odradiš reset telefona na fabričko i format memorijskih kartica i sve ispočetka. Parametri za internet moraju da budu urađene pristupne tačke i da se doda u APN tip
"supl"
default, supl
firmware ti je updateovan na poslednji najnovijireset telefona komplet sam radio skoro, a sto se tice parametara za net evo kako to izgleda kod mene APN tip je na deafult
Pogledajte prilog 78677 Pogledajte prilog 78678
sve su opcije zakljucane tj ne mogu da se menjaju, jedino da uradim novu konfiguraciju i sa istim podacima jedino APN tip da promenim u supl?