Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Daj da se organizujemo napravimo timove i da odradimo SPEEDCAMs za Balkan makar. Pola ovih kamera nije kako treba bar kod mene. Treba nam mjesec dana i sve bilo OK. Ovako kao da neko samo hlupa beze po mapi i salje na POI PLAZA
Ja imam ovaj spisak kamera u Beogradu i Novom Sadu. Znaci bez onih mnogobrojnih "patrola".
Drugari, znam sigurno da na Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića, postoje dve "Kamere koje kontrolišu prolaz kroz crveno" i uz obe piše "Kamera snima 24h" :Te kamere se ne menjaju, barem što se Srbije tiče, godinama tako da te razne updatove treba primiti sa rezervom. Tamo gde pišu nekakve radarske kontrole to nema veze sa kamerama. To su znakovi koji stoje na nekim mestima decenijama.
Lokacije kamera gde se kontroliše prolazak na crveno svetlo u Beogradu
Tošin Bunar - Zagrebački put
Bulevar Nikole Tesle - Trešnjin cvet
Bulevar Mihajla Pupina - Ušće
Trg Nikole Pašića (Dečanska) - Vlajkovićeva
te kamere se ne menjaju barem što se srbije tiče godinama tako da te razne updatove treba primiti sa rezervom.
tamo gde pišu nekakve radarske kontrole to nema veze sa kamerama. to su znakovi koji stoje na nekim mestima decenijama.
Zagrebacki put...to bi trebalo da je Studentska.
- Tošin Bunar - Zagrebački put