- Učlanjen(a)
- 05.12.2015
- Poruka
- 1.278
PongoMolim vas pomagajte, ne znam vise kome da se obratim instalirao sam iGO Navigation 9.18.27.682862 - 14.dec.2016 na internu memoriju ( nemam pojma koja je verzija ovo??? )... i sad ima problem sto je ovaj default skin ocajanpre sam imao na S3 telefonu iGO Israel i prijatelj je stavio pongo skin, mislim da je uzeo ux folder od skina i prebacio u iGO ux folder na telefon ali ne znam koliko je to dobro i dali uopste tako treba da se uradi ... pa bi vas zamolio, ako moze neko da mi kaze kako postaviti pongo skin ili neki link ka tutorijalu, posto ovaj default nema nista.. nema opciju da biram HERE ili Tom Tom mape, nema da izracuna potrosnju goriva, a najgore mi je sto prilikom postavljanja rute uopste mi ne nudi opciju da nadjem krajnju tacku preko mape, vec samo POI i adresu .. skinuo sam nesto od ranije neko upustvo ali to vise ne funkcionise... pa ako mozete molim vas da mi date link ka Pongo skinu za moju verziju i neko kratko upustvo kako to da odradim... Unapred zahvalan!
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/rdbB/K7ezbE1Ui
Obrisi svoj ux folder i prekopiraj ovaj iz linka iznad i to je to imas pongo skin...
Ako zelis neki drugi log-on prekopiraj jedan od ux dodataka iz loading_ux u tvoj ux folder...
Takodje prekopiraj i ui_nextgen ako zelis glasovna upozorenja za prekrsajne kamere...
Poslednja izmena od urednika: