iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Da li se NextGen može ovako slično podesiti?
Ali sta konkretno? Na sta konkretno mislis? Sta je to toliko bitno moglo da se podesi na Primo sto ne moze na NextGen? Duple strelice za smer i daljina koja sedi na sred ekrana i zaklanja normali pregled mape?
Na primer sa NextGen i Pongo skinom imas na desetine bitniji upozorenja i obavestenja, koje moze da se spakuku u brzom meniju a ne da je ovako prenatrpan ekran da se nista ne vidi.
Pazi ima navika ili ima i odvika...

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Kolega, u odnosu na primo i meni jedino nedostaje ova strelica i odbrojavanje metara prilikom skretanja kao na ovoj slici, a sve ostalo je u korist nextgena.

Samo kada bi pongo napravio takav dodatak u vidu te strelice koja se pojavljuje nepostedno pred raskrsnicu i ovo odbrojavanje bilo bi fantasticno

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Učlanjen(a)
09.11.2011
Poruka
53
Ali sta konkretno? Na sta konkretno mislis? Sta je to toliko bitno moglo da se podesi na Primo sto ne moze na NextGen? Duple strelice za smer i daljina koja sedi na sred ekrana i zaklanja normali pregled mape?
Na primer sa NextGen i Pongo skinom imas na desetine bitniji upozorenja i obavestenja, koje moze da se spakuku u brzom meniju a ne da je ovako prenatrpan ekran da se nista ne vidi.
Pazi ima navika ili ima i odvika...

Nisam uspeo da namestim NextGen, ali ne kažem da ne može da se podesi. Mislim konkretno na rastojanje do cilja, preostalo vreme, grad u kojem se nalazim itd. NextGen za dve particije koji sam instalirao nekako mi je bio bez boja itd. Pošto me je tablet koji sam tada koristio zezao sa rezolucijom u landscape nisam izdvojio dovoljno vremena za njegova podešavanja. Ako možete zamolio bih vas da mi odgovorite koju NextGen verziju Prima mi savetujete da instaliram ( za dve particije? )
Vozim kamion i potreban mi je dobar program.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Nova verzija Pongo Skina-27.12.2018
Original:

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Mod: (prilagodjena+sve sto je potrebno ux, data, Lang, Voce, global_cfg, itd)
Hidden content
Sitne izmene i prilagodjavanja od strane autora...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Nova verzija Pongo Skina-28.12.2018
Original:

Hidden content
Hidden content
rlqnXKX4Ii8yYIFSz20h88lpe5z2xA960mZz26dIRHJRbYUPz2xe8Zz1z1Q0xcxKDD.gif
the_skin_by_pongo.zip
poi_search.zip
attractionsng.zip
button_poi_around.zip

Učlanjen(a)
09.11.2011
Poruka
53
Nova verzija Pongo Skina-27.12.2018
Original:

[Hidden content]
[Hidden content]
Zdravo. Instalirao sam ovaj novi Pongo update od juče, super je. Probavao sam Send to navigation ali kada sa Gmaps šaljem koordinate na NextGen on nanovo otvara NextGen i neće da preuzme koordinate. Čitao sam neki post od letos i našao drugu aplikaciju Map to Geo - Transfer to other map i radi super. U pravu si za NextGen, sve više mi se svidja. Skinuo sam i Speedcam zip od 11. 07. 2018. Ima li potrebe da ga ubacujem?

Послато са SM-T280 уз помоћ Тапатока

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Zdravo. Instalirao sam ovaj novi Pongo update od juče, super je. Probavao sam Send to navigation ali kada sa Gmaps šaljem koordinate na NextGen on nanovo otvara NextGen i neće da preuzme koordinate. Čitao sam neki post od letos i našao drugu aplikaciju Map to Geo - Transfer to other map i radi super. U pravu si za NextGen, sve više mi se svidja. Skinuo sam i Speedcam zip od 11. 07. 2018. Ima li potrebe da ga ubacujem?

Послато са SM-T280 уз помоћ Тапатока
Da li znas kako funkcionise Send to Navigation?

Pre upotrebe procitati uputstvo, upoznati se sa aplikacijom... Ko jogurt pre upotrebe promuckati...:roll:

1.png2.png3.png4.png5.png6.png7.png8.png

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Ko kaze da je Map2Geo novija od Send to Navigation. Pre neki dan bio updates za Send to Navigation bar nezvanicni...

Učlanjen(a)
09.11.2011
Poruka
53
Natrag