EDIT:
@pera.simic
Taj moj post nad čijom si se realnošću zapitao je posledica tvog posta u kome sasvim IRACIONALNO isključujes mogućnost poređenja dvaju skina po FUNKCIONALNOSTI I DIZAJNU, zamerajuci jednome od njih
neprevedenost!?
Prevedenost na srpski PODRAZUMEVA ćirilično pismo! I latinično pismo je sasvim dobro došlo naravno ali ni jedno od njih
ne utiče na funkcionalnost i dizajn samog skina. Pa dobro onda, ako si ti realan, reci gde sam ja u tom postu spomenuo i jednu jedinu prednost Arimijevog skina nad pongovim a da to ima ikakve veze sa prevodom. 'Ajde budi ipak realan pa uporedi ta dva skina po funkcionalnosti i dizajnu ne spominjuci prevod - jer pazi, poredis skinove a ne prevedenost ...zamislis da tvoji čitaoci nemaju problem sa engleskim ako će ti biti lakše ...recimo, pišeš na gpspo*er forumu i objašnjavas svoju ODGOVORNU tvrdnju po kojoj je pongo skin bolji.
A što se one prozivke o tome da oni koji koriste Arimijev skin verovatno imaju i njegov prevod, znam da je meni bila upućena. Svojevremeno sam imao želju da uradim UKUPAN (objedinjen) prevod, za sve skinove dakle I tamo negde pre možda godinu i po sam imao možda 90% lang fajla I 100% voice fajla ...nisam objavljivao jer NIKAD nisam imao stopostotni PREVOD a kada sam pre par meseci sasvim slučajno shvatio da ste vi ovde došli na sjajnu ideju da u lang.zip integrišete keyboard.ini, toliko sam se oduševio da mi više nije ni palo napamet da nastavim tamo gde sam davno stao. Dakle, odustao sam imajući poverenja u ono što vi radite!
I da ti pokažem kako ni voice za pongo skin koji hvalis u stvari nije 100% dobar, reci cu ti da je moj tadašnji voice čitao sve živo,
nevezano za skin ...npr. "skrenite levo u ulicu DR Ivana Ribara" je čitao onako kako i treba: "skrenite levo u ulicu
Doktora Ivana Ribara" a ne: "skrenite levo u ulicu
de-er Ivana Ribara".
...evo da pokažem dobru volju, taj svoj stari voice cu ažurirati i postaviti ovde i u tom trenutku on će da radi na svim skinovima. Za posle gledajte a mene to više nece interesovati - ja gasim zvuk jer sam taksista koga bi bio blam ako njegova stranka čuje da je vozi neko ko ne zna baš sve što stranka misli da treba da zna.
Daaaa, od posle ovog posta cu pisati isključivo cirilicom. Tvoj prethodni post sam razumeo kao uvredu i jeziku i narodu. Dakle, iz inata, od sad samo ćirilica!
Sent from my SM-T310 using Tapatalk