iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
217
Shajo ti si srucnjak za ove sitne zezalice, okaci jedan screenshot iz neke rute, da vidim kakvo ti je nebo po danu. Mene zeza to nebo sece mi na pola iz moga gfx.
Ja sam uradio sledece. Ubacio sam gfxtc folder od theamchangera u njemu su ostala dva foldera za dan i noc u njima su po 4 slike neba od TC koje sam izabrao za dan i noc.U shemama koristim autochanger od TC inace nebo mi nebi bilo ful nego kao tebi pola pola.Teamchanger ne koristim nikako iako sam ga ja prvi demonstrao na forumu.Problm mi je sto mi oko 250 slicica neba sa njega zavrse u folder sa ostalim slikama na S3(ako neko ima resenje za ovaj problem neka javi)).Ako oces njega da koristis on ti prati trenutnu vremensku prognozu i daje ti cijelu sliku neba.
Ako oces upakovat cu ti ovo sto koristim i poslat pa ubaci kod tebe.
Sliku cu okacit sjutra ovo kucam sa tel..
Ubaci ovaj TC5.6 koji je anonymvs postavio imas komplet upustvom sanjim-
http://serbianforum.org/threads/igo-primo-theme-changer-map-changer-for-android.410856/page-12

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Themechanger+Mapchanger v5.7

Version 5.7

- In auto-start mode, if the weather update was in less time, the launch of Primo runs.
- Fixed the bug to launch iCoyote when stopping the count.

Thanks to Tanuki44 and DreamTeam

Kod:
http://www.tusfiles.net/u65qrtkysu71

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
Shajo ti si srucnjak za ove sitne zezalice, okaci jedan screenshot iz neke rute, da vidim kakvo ti je nebo po danu. Mene zeza to nebo sece mi na pola iz moga gfx.
I kod mene je isto tako ... kada koristim iGO Basarsoft 9.6.29.379219, skin GjAk_v2.2_Yuzanin_Black2 i shemu Gg_Excellent_Day - Night (ili bilo koju drugu shemu) oblaci su mi do pola ekrana :

21do5ep.png

... ali kada stavim shemu autochanger (autochanger-night) i koristim Map & Themechanger sa njegovim gftc folderom, onda mi je ovako :

nvth5j.png

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
217
I kod mene je isto tako ... kada koristim iGO Basarsoft 9.6.29.379219, skin GjAk_v2.2_Yuzanin_Black2 i shemu Gg_Excellent_Day - Night (ili bilo koju drugu shemu) oblaci su mi do pola ekrana :

21do5ep.png

... ali kada stavim shemu autochanger (autochanger-night) i koristim Map & Themechanger sa njegovim gftc folderom, onda mi je ovako :

nvth5j.png
Rekao sam mu ako ne koristi TC sto da uradi a ako oce TC da skine onaj tvoj sa tutorijalom. Ja koristim gfxtc folder sa 4 slike za dan i noc i ne koristim theamchanger zbog vec pomenutih razloga u postu ranije.

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
@Shajo
... ma jasno. Okacio sam screenshotove samo da ga ne hvata panika. Ima nas jos sa istim problemom. Procitao sam tvoj post ... i slazem se sa tobom. Nezgodno je kada ti ubaci 200-tinak slika u galeriju.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
...ma ja hocu kao sto je bilo u Igo Explay Infiniti II. U gfx stavis koje god hoces slike za dan ili noc, modifikujes semu i sve radi normalno tj. celo nebo.Sta li su ovde u Igo 2.4 zeznuli? Ali ineresantno da za noc prikazuje celo nebo. Gledao sam malo u data.zip u folderu gfx i ne vidim neke razlike za obe verzije Igo-a. A sa tim Map i Themechenger se ne bih zezao. U svakom slucaju mnogo hvala Shajo na predlozima i savetima.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
217
...ma ja hocu kao sto je bilo u Igo Explay Infiniti II. U gfx stavis koje god hoces slike za dan ili noc, modifikujes semu i sve radi normalno tj. celo nebo.Sta li su ovde u Igo 2.4 zeznuli? Ali ineresantno da za noc prikazuje celo nebo. Gledao sam malo u data.zip u folderu gfx i ne vidim neke razlike za obe verzije Igo-a. A sa tim Map i Themechenger se ne bih zezao. U svakom slucaju mnogo hvala Shajo na predlozima i savetima.
Nije ti problem mapchanger tutorijal koji je anonymvs postavio vodi te korak po korak do kraja i nemozes pogrijesit. Ako imas vremena malo se igraj isprobaj uvijek mozes vratit na staro. Kopiraj komplet iGO folder sa telefona na racunar i kreni u akciju. Ako pogrijesis uvijek mos vratit ovo sto sacuvas na racunar za svaki slucaj ponovo na telefon.Ako oces te stare sheme da koristis u podesavanjima za mape podesi zumiranje do opcije dokle ti se nebo prikazuje.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.05.2014
Poruka
6
Molim za POMOC (neznam dobro srbski zivim u inostranstvu izvinjavam se na pisanim greske) imam Sony Z1 kad startujem igo dodje "not a zip archive" i kad pretisnem "OK" dodje "user interface resolution (1080x1776) is not supported or compatible skin can not be found.Exiting application."
Imam instalazion:
apk.9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Molim za POMOC (neznam dobro srbski zivim u inostranstvu izvinjavam se na pisanim greske) imam Sony Z1 kad startujem igo dodje "not a zip archive" i kad pretisnem "OK" dodje "user interface resolution (1080x1776) is not supported or compatible skin can not be found.Exiting application."
Imam instalazion:
apk.9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound
to ti je stari
odavde uzmi skini
pod 1, 2,3,4,

http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-israel-google-play.409913/

sys.txt

HD 1920x1080+
[android]
fullscreen=1 (0)
tablet=0 (1)
has_physical_home_button=1 (0)