iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.290
Jos, kod izgovora, dodaje rec `as` na kraju naziva ulice.
Pre par dana sam prijatelju poslao svoj kompletan baze folder iGO_Israel + save da ne bi morao da podesava i pozalio se je da ima problem sa tim as kod izgovora imena ulica dodaje as, dok ja kod sebe taj problem nemam a nisam imao ni na jednom uredjaju do sad gde sam instalirao ovu verzijhu iGO_Israel. Po njegovim recima problem je resio tako sto je obrisao save folder i ponovo sve podesio iz pocetka.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2013
Poruka
75
Pre par dana sam prijatelju poslao svoj kompletan baze folder iGO_Israel + save da ne bi morao da podesava i pozalio se je da ima problem sa tim as kod izgovora imena ulica dodaje as, dok ja kod sebe taj problem nemam a nisam imao ni na jednom uredjaju do sad gde sam instalirao ovu verzijhu iGO_Israel. Po njegovim recima problem je resio tako sto je obrisao save folder i ponovo sve podesio iz pocetka.
Izbrisao save folder, isto izgovara, dodaje 'as' na kraju naziva ulice.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Hajde, molim te prečešljaj sve postavke za zvučna upozorenja. Gde god imaš odabir zvučnog upozorenja, osim već gotovih snimaka, imaš i opciji Sopstveno upozorenje
Screenshot_2017-07-23-12-46-35.png
Ja sam tako muku mučio sa putokazima, gde je Lana uvek izgovarala i neku nesuvislu reč, gde sam na kraju "otkrio" da je Pongo upisao neku svoju litvansku reč kao sopstveno upozorenje.

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
@WOB
... tako je. U podešavanja>podešavanje skina>upozorenja, otvoriti svaku stavku (upozorenja o prekoračenju brzine, znaci na putu, stanje na putevima, postavke za upozorenja na zajedničkim putevima, itd ...) i gde god vitite nešto kao "odaberite zvuk" ili "!ding I" ili nešto drugo sa znakom uzvika (!) kliknuti na to pa na zeleno dugme "resetovanje", pa na "bez zvuka". Govorimo o pongo skinu ... o ovome je već pisano ranije, sećam se da sam čitao.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.02.2013
Poruka
75
Ovo sto navodi @anonimvs sam vec korigovao, ali ulice i dalje izgovara sa sufiksom `as`,i ne mogu da pronadjem odakle ga vadi. Onaj meni sto je postavio 2wob ne mogu da pronadjem, takodje. Ako bi neko bio ljubazan da postavi putanju, ubih se trazeci.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2013
Poruka
75
Za izgovor naziva ulica nikako ne mogu da nadjem. Kad smo vec kod izgovaranja upozorenja, kad pustim simulaciju rute nece da izgovara upozorenje za radarsku kontrolu, samo prikaze policajca i policijsko vozilo i nista drugo se ne desava. U podesavanjima za upozorenja je ukljuceno zvucno upozorenje.

Natrag