Član
- Učlanjen(a)
- 19.02.2013
- Poruka
- 75
Mozda je promakla konstacija, zvuci bas bezveze.... IgoIsrael ... kod izgovora, dodaje rec `as` na kraju naziva ulice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mozda je promakla konstacija, zvuci bas bezveze.... IgoIsrael ... kod izgovora, dodaje rec `as` na kraju naziva ulice.
Pre par dana sam prijatelju poslao svoj kompletan baze folder iGO_Israel + save da ne bi morao da podesava i pozalio se je da ima problem sa tim as kod izgovora imena ulica dodaje as, dok ja kod sebe taj problem nemam a nisam imao ni na jednom uredjaju do sad gde sam instalirao ovu verzijhu iGO_Israel. Po njegovim recima problem je resio tako sto je obrisao save folder i ponovo sve podesio iz pocetka.Jos, kod izgovora, dodaje rec `as` na kraju naziva ulice.
Izbrisao save folder, isto izgovara, dodaje 'as' na kraju naziva ulice.Pre par dana sam prijatelju poslao svoj kompletan baze folder iGO_Israel + save da ne bi morao da podesava i pozalio se je da ima problem sa tim as kod izgovora imena ulica dodaje as, dok ja kod sebe taj problem nemam a nisam imao ni na jednom uredjaju do sad gde sam instalirao ovu verzijhu iGO_Israel. Po njegovim recima problem je resio tako sto je obrisao save folder i ponovo sve podesio iz pocetka.
Hajde, molim te prečešljaj sve postavke za zvučna upozorenja. Gde god imaš odabir zvučnog upozorenja, osim već gotovih snimaka, imaš i opciji Sopstveno upozorenjePre par dana sam prijatelju poslao svoj kompletan baze folder iGO_Israel + save da ne bi morao da podesava i pozalio se je da ima problem sa tim as kod izgovora imena ulica dodaje as, dok ja kod sebe taj problem nemam a nisam imao ni na jednom uredjaju do sad gde sam instalirao ovu verzijhu iGO_Israel. Po njegovim recima problem je resio tako sto je obrisao save folder i ponovo sve podesio iz pocetka.