- Učlanjen(a)
- 29.08.2016
- Poruka
- 46
Obrisao sam "save" folder, instalirao navigaciju iGO_Israel_9.6.29.583618_sys_not_changed, krenem sa početnim podešavanjima, i kad izadjem iz navigacije pri ponovnom pokretanju ponovo mi traži podešavanja. U iGO folderu nema formiranog "save" foldera sa zapamćenim podešavanjima. Probao sam da instaliram iGO 3.januar 2016 -za JEDNU PARTICIJU sa MAPCHANGEROM - 17.06.2017 odavde sa foruma, ali ni on ne funkcioniše, aprobao sam ga i na memorijskoj kartici, i na memoriji telefona. Kad pokrenem tu navigaciju, na početku piše "Jezik instalacije", ali nigde nema ponudjenog jezika koji mogu da odaberem. Kod prve instalirane navigacije mi ne funkcioniše Doupas skin (nema ga u ponudjenim opcijama) i ne funkcioniše mi ni MapChanger koji mi je na starom telefonu radio normalno. Na starom telefonu Huawei mi je android verzija bila 4.4 i rezolucija ekrana 800x480, a na ovom novom (isto Huawei) je android verzija 6.0 a rezolucija ekrana je 1280x720.
Ovi je sys txt iz ove prve navigacije:
Da li u njemu treba nešto promeniti, i šta uopšte da uradim, da mi navigacija radi?
Nejasno otkud ti taj sys.txt?
Da bi dobio SAVE i sačuvao podešavanja mora u sys.txt postojati [folders].
Ovo je samo primer:
Kod:
[folders]
data="/storage/mnt/sdcard/iGO /storage/emulated/0/iGO /emulated/0/iGO"
sdcardpath="/storage/emulated/0/iGO /emulated/0/iGO /storage/mnt/sdcard/iGO"
linked_root_list="/storage/emulated/0/iGO /emulated/0/iGO /storage/mnt/sdcard/iGO"
;has_secondary_root=0
;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"
user_backup_path="android_linked_root"
Ako nisi vešt, skini neku skockanu verziju: http://serbianforum.org/threads/igo-primo-skockane-verzije.690105/
Sve namešteno, pa samo pregledaš šta/kako treba da izgleda iGO. Biće ti lakše za neke dalje akrobacije.
Poslednja izmena: