- Učlanjen(a)
- 29.08.2016
- Poruka
- 46
taj sys.txt(original) je je upao u ovaj iGo iz nekog koji mi je radio na androidu, sad je ukljonjen iz BB jer je nepotreban, proverio danas.
sys1.txt je takodje iz tog istog iGO(jbga čito negde nekad uputstvo da treba i ovo sys.txt +sys1.txt probati da bi proradio iGO) samo sam ga bio "preuredio" sad tek vidim, slučajno ubo i navigacija proradila, krša sam ih probao.
Ja se nadam da je problem samo u putanji [folders], a ne BB 10 OS???
sys1.txt je sad sys.txt uz manje modifikacije.
izbacio onu moju rez . što sam dodao 720_720 nepotrebno je i ubacio >
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver="engine"
screen_xy="auto"
;use this entries for full HD and QHD:
;highres=1
;driver="gdi"
Probao da zadam putanje, ali nisam rešio problem.
Po BB file menageru putanja: Uredjaj/misc/android/iGO
ES File Explorer putanja: sdcard/iGO
X-plore isto: sdcard/iGO
Sad je:
[folders]
linked_root_list="/storage/device/misc/android/iGO /sdcard/misc/android/iGO /storage/sdcard/misc/android/iGO /storage/misc/android/iGO /storage/device/sdcard/misc/android/iGO /storage/sdcard/misc/android/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard/iGO"
;has_secondary_root=0
;secondary_app="android_linked_root"
;user_backup_path="android_linked_root"
jesam ga skarabudžio ali radi navigacija bez problema, sem opet početna podešavanja i nema istorije. Samo sam ove dve stavke promenio u sys.txt, ostalo je isto.
Putanja /sdcard/iGO je postojala i u predjašnjem mom postu u sys1.txt.
Pregledao/probao sys.txt iz iGO za jednu particiju, ne vredi . Probao aktivno, neaktivno ; itd.
Gledam strukturu navigacija koje su mi radile, nekih novih koje sam skinuo(zatrebaće), struktura foldera ista, kao i na BB. Ne verujem da data.zip ili nešto sl. pravi problem, izgleda mene BB mutant zahebava, samo glasno razmišljam
Ne mogu da proverim, skinuto s neta, ali ako radi na Passportu bez ovih problema, "iskopaće njega Bili".
sys1.txt je takodje iz tog istog iGO(jbga čito negde nekad uputstvo da treba i ovo sys.txt +sys1.txt probati da bi proradio iGO) samo sam ga bio "preuredio" sad tek vidim, slučajno ubo i navigacija proradila, krša sam ih probao.
Ja se nadam da je problem samo u putanji [folders], a ne BB 10 OS???
sys1.txt je sad sys.txt uz manje modifikacije.
izbacio onu moju rez . što sam dodao 720_720 nepotrebno je i ubacio >
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver="engine"
screen_xy="auto"
;use this entries for full HD and QHD:
;highres=1
;driver="gdi"
Probao da zadam putanje, ali nisam rešio problem.
Po BB file menageru putanja: Uredjaj/misc/android/iGO
ES File Explorer putanja: sdcard/iGO
X-plore isto: sdcard/iGO
Sad je:
[folders]
linked_root_list="/storage/device/misc/android/iGO /sdcard/misc/android/iGO /storage/sdcard/misc/android/iGO /storage/misc/android/iGO /storage/device/sdcard/misc/android/iGO /storage/sdcard/misc/android/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard/iGO"
;has_secondary_root=0
;secondary_app="android_linked_root"
;user_backup_path="android_linked_root"
jesam ga skarabudžio ali radi navigacija bez problema, sem opet početna podešavanja i nema istorije. Samo sam ove dve stavke promenio u sys.txt, ostalo je isto.
Putanja /sdcard/iGO je postojala i u predjašnjem mom postu u sys1.txt.
Pregledao/probao sys.txt iz iGO za jednu particiju, ne vredi . Probao aktivno, neaktivno ; itd.
Gledam strukturu navigacija koje su mi radile, nekih novih koje sam skinuo(zatrebaće), struktura foldera ista, kao i na BB. Ne verujem da data.zip ili nešto sl. pravi problem, izgleda mene BB mutant zahebava, samo glasno razmišljam
Ne mogu da proverim, skinuto s neta, ali ako radi na Passportu bez ovih problema, "iskopaće njega Bili".
Poslednja izmena: