Član
- Učlanjen(a)
- 22.06.2009
- Poruka
- 4.880
Ne moraš sve da čitaš . Pola od toga su nebitne stvari. Kreneš od zadnje strane , čitaš ključne reči koje te zanimaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ništa od iga na windws mobitele imaš za te mobitele besplatnu navigaciju njihovu i imaš copilot besplatan i drugo ti ne treba
I ja sam se tako prešao, izmučio urednika Vladcepesh sa raznim varijantama za navigacije, i definitivno odustao, i zamenio za android.Tek sam kupio tablet sa windows OS pa se ne snalazim najbolje.
Prvo nisam pronasao njihovu besplatnu navigaciju, vec imam instaliranu apk "mape" ali ona mi samo pokazuje putokaze do zeljenog mesta a ne vodi do njih.
Takodje sam probao da instaliram coPilot i sygic ali nema ih u windows store-u tako da ne znam sta da radim, trebao sam kupiti android tablet izglda
Zar je moguce da nema skoro nista?I ja sam se tako prešao, izmučio urednika Vladcepesh sa raznim varijantama za navigacije, i definitivno odustao, i zamenio za android.