Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@dilerik - probao bez branding.zipa i opet isto "content error " global_cfg not found......probaću ovaj Todin paketić,mada je i za ovaj pisalo samo copy i furaj sve radi sve namešteno.....i onda Marfijev zakon....u svakom slučaju hvala na pomoći.@Betancourt - Probaj prvo bez tog branding.zipa,jer on zna često zezati
Gygabite Gsmart Akta A4,
540X960,
5 inch
Skinuo iGO_Israel_9.6.29.427562,kopirao iGO folder na phone memory,pokrenuo .apk ......sve išlo ok i lepo se instaliralo,završilo......Pokrenuo na ikonicu i cvrc - global_cfg not found !
Pogledajte prilog 84068
Pogledajte prilog 84070
Pogledajte prilog 84071
Pogledajte prilog 84072
@cadslobo - zamenio sys.txt i opet error.Hvala na trudu.@Betancourt
probaj sa ovim sys.txt
Као што је cadslobo написао:gde ubacuješ opciju hud
Instalirao sam probao radi super,bez ikakvog menjanja,tel htc desire526g.Hvala puno na trudu svima.Skockao sam najnoviji igo primo pa ako neko zeli moze da ga proba
http://www.mediafire.com/download/o...8.+oktobar+2015+-9.6.29.601732+-+za+Zlaju.rar
iGO Primo 8. oktobar 2015 -9.6.29.601732
- skin DOUPAS v8.4
- Theme Changer 6.6.01
- screenshot opcija radi
- prekrsajne kamere
MAPE (srbije, crne gore, makedonije, hrvatske, bbosne, slovenije, madjarske, bugarske, rumunije, kosova, grcke):
- HERE 2015.Q2
- TOMTOM 2015.06
- CONTRAST 2014.12
Skin ubacujem iz razloga jer onda imam neke dodatne opcije koje ne postoje u osnovnoj verziji i zato jer se meni licno svidja ovaj skin